Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Tak salah dan tak rugi rasanya jika anda melabur untuk mendapat kecantikan melalui produk Innershine. InnerShine® mengesyorkan para wanita supaya melabur untuk kesejahteraan dan bagi mendapatkan kulit yang cantik dan berseri. Tekanan hidup seharian boleh mendatangkan kesan buruk kepada kita yang menyebabkan berlakunya masalah penghadaman dan kulit yang nampak lesu.

InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 

InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu merupakan pati buah-buahan semula jadi yang diperkaya dengan Resistant Maltodextrin – sejenis serat diet larut. Dikatakan Camu Camu merupakan sumber yang kaya dengan Vitamin C dan produk ini tinggi dalam serat dan juga dapat membantu dalam proses pencernaan

Pati prun yang membantu mempertingkatkan pergerakan usus, membantu menyingkirkan toksin dari tubuh dan memulihkan kesihatan serta menggalakkan sistem penghadaman yang sihat, secara tidak langsung membolehkan tubuh menyerap nutrien dengan lebih baik.Kerjasama terbarunya bersama dua ikon kecantikan dan fesyen media sosial iaitu Nita dan Umma.

Tawaran IstimewaDisplaying InnerShine Prune Essence with Camu Camu Promo Pack.jpg

Haa… Ini yang KP nak kongsikan bersama anda pembaca setia KP. Sehingga 30 April, pengguna berpeluang mendapatkan sebotol InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu 42gm, apabila mereka membeli produk daripada Nita dan Umma bernilai lebih RM69. Tawaran ini terhad kepada 1,000 pelanggan pertama sahaja, jadi segera mulakan belian dalam talian sekarang.

Jika anda lebih gemar mengunjungi pusat membeli belah, InnerShine® akan memberi ganjaran lebih tinggi apabila anda membeli dua pek InnerShine® Pati Prun dengan Camu Camu yang mengandungi 12 botol kerana anda bakal menerima pek minuman tenaga BRAND’S® Ca’ya yang mengandungi 6 botol secara percuma! Sementara itu, pembelian pek InnerShine® 6 botol atau 12 botol pula memberikan anda pulangan sebotol BRAND’S® Ca’ya.

Cara meminum InnerShine Pati Prun

 

Mulakan melabur pada kesihatan dan kecantikan anda hari ini dan kunjungi farmasi Guardian dan Watsons terpilih seluruh negara sebelum promosi ini berakhir bulan depan. Untuk maklumat lanjut, layari

Website InnerShine www.innershine.com.my

Facebook InnerShine https://www.facebook.com/innershineclub/

Hubungi Talian Khidmat Prihatin Pelanggan BRAND’S di 1-300- 228-300

 

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge