Siapa saja yang tidak suka membelii dengan harga yang murah! Lagi-lagi barangan basah seperti ayam atau ikan. Kini ST Rosyam Mart sudah 6 tahun beroperasi dan terus mengukuhkan perniagaan dengan pembukaan cawangan baru, ST Rosyam Mart Semenyih!

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Dari jam 7 petang lagi, kelihatan para pengunjung membanjiri cawangan pasar raya terkemuka ST Rosyam Mart di Semenyih, Selangor. Setiap kali pembukaan cawangan, pelbagai diskaun menarik dan hebat ditawarkan.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

PROMOSI 6 HARI 6 MALAM

Dari hari pembukaan 26 Mac hingga 31 Mac pelbagai tawaran diadakan untuk para pengunjung seperti RM0.88 sen untuk seekor ayam yang menjadi rebutan.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Lazimnya setiap kali cawangan baharu dibuka, harga serendah 8 sen ditawarkan kepada semua pelanggan sepanjang tempoh pesta pembukaan diadakan.

ST KAD

Untuk mendapatkan tawaran dan promosi pembukaan ini, para pelanggan terlebih dahulu perlu mendaftar dan mendapatkan ST kad dimana bayaran cuma RM10

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Lebih menarik, jenama pasar raya tersebut sentiasa mengadakan kempen promosi pada setiap bulan di kesemua enam cawangan yang beroperasi 24 jam sehari.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

37,000 KAKI

Ini adalah cawangan ke dua terbesar selain dari cawangan Shah Alam dimana ia seluas 37,000 kaki persegi yang dilengkapi tempat parkir untuk kemudahan para pelanggan.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

SELEBRITI CORNER

Bukan itu sahaja, ST Rosyam Mart turut memberi peluang kepada para selebriti tempatan untuk berniaga. Dengan menyediakan sudut khas buat mereka menjual produk masing-masing.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Antara selebriti tempatan yang mengambil bahagian di Celebrity Corner ialah Wak Doyok, Tyzo Xander, Prince Syed, Shah THR, Suki Low.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Ada juga Ako Mustafa, Angah Raja Lawak, Munif Hijjaz, Azza Elite, Asmidar dan pengarah Rashid Sibir.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

SLOGAN ST ROSYAM MART

‘Berbelanja di ST Rosyam Mart, Dompet Abang Selamat’, memperkenalkan konsep produk mudah cari merangkumi barangan basah dan kering di bawah satu bumbung.

ST ROSYAM MART SEMENYIH

Bahkan, berbekalkan tenaga seramai hampir 300 kakitangan, ST Rosyam Mart bersiap sedia memberikan 19 perkhidmatan percuma kepada para pelanggan setia

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge