Pengembangan Kumpulan Mencerminkan Permintaan yang Meningkat untuk Perkhidmatan Estetik dan Kesejahteraan kini di outlet DC Body yang kedua.

OUTLET DC BODY KEDUA

DC Healthcare Holdings Berhad (“DC Healthcare” atau “Kumpulan“), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minimum.

Meneruskan momentum pertumbuhan Kumpulan untuk mengumumkan pembukaan daripada outlet DC Body terbaru di USJ Taipan.

USJ TAIPAN

Pembukaan ini menandakan satu langkah penting dalam misi DC Healthcare untuk menjadikan perkhidmatan estetik dan kesihatan yang unggul. Lebih mudah diakses sambil terus memenuhi pelbagai keperluan pelanggannya yang semakin meningkat.

LONJAKAN INOVATIF DC HEALTHCARE

DC Body – USJ Taipan mewakili lonjakan inovatif untuk DC Healthcare, memperluaskan tawaran Kumpulan ke dalam pengurusan berat badan khusus, kaunseling pemakanan peribadi dan kontur badan.

DC Body – USJ Taipan direka selaras dengan falsafah Kumpulan penjagaan peribadi, holistik, dibangunkan dengan kerjasama profesional perubatan yang dihormati dari Klinik Dr. Chong dan pakar pemakanan bertauliah.

Dengan menyatukan teknologi canggih dengan program kesihatan yang dibuat khusus, DC Body menyasarkan untuk mentakrifkan semula perjalanan kesejahteraan. Ini untuk individu yang mencari penyelesaian penjagaan badan dan kesihatan transformatif yang komprehensif.

LUASKAN SPEKTRUM PERKHIDMATAN KESIHATAN

“Kami sangat teruja untuk memperkenalkan pusat DC Body kami, meluaskan spektrum perkhidmatan kesihatan dan estetik kami.

Pengembangan ke USJ Taipan ini bukan sahaja menunjukkan komitmen kami untuk kecemerlangan dan inovasi tetapi juga menandakan tindak balas kami terhadap permintaan yang semakin meningkat untuk penyelesaian estetik dan kesejahteraan holistik.

Kami percaya dalam memperkasakan pelanggan kami dalam perjalanan mereka ke arah kesejahteraan dan estetikk. Cawangan baharu itu adalah bukti dedikasi kami untuk menyediakan komprehensif, berpusatkan pelanggan peduli.”

-Dr. Chong Tze Sheng, Pengarah Urusan DC Healthcare.

LOKASI STRATEGIK

Memandangkan DC Healthcare terus meluaskan jangkauan geografinya, penempatan strategik cawangan baharu dijangka menyumbang dengan ketara kepada trajektori pertumbuhan Kumpulan.

Dengan komitmen yang teguh terhadap kualiti, inovasi dan kepuasan pesakit, DC Healthcare dilengkapi dengan baik. Menerajui landskap perubatan estetik dan kesejahteraan yang sentiasa berkembang, menjanjikan masa depan di mana estetika dan kesihatan berjalan seiring.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge