SEMARAK HARI RAYA DI SPRITZER ECOPARK, AWESOME!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari Raya Aidilfitri bakal tiba kurang dari seminggu. Pasti ramai mencari-cari tempat atau lokasi untuk ber-OOTD di pagi raya!

SPRITZER ECOPARK

Memulakan sambutan Hari Raya dengan tema “Raya, Mestilah Meriah!”. Mengalu-alukan semua pencinta alam semulajadi melawat sekitar kawasan hijau Spritzer.

Seluas 390 ekar sambil berseronok bersama keluarga dan rakan-rakan.

SEMARAK HARI RAYA

Lampu beraya telah dinyalakan dan hiasan perayaan yang bergaya moden sambil mengimbau kenangan sambutan “balik kampung” telahpun siap sedia.

Kami di Spritzer EcoPark mulai sekarang hingga 22 Mei 2023 untuk mengalu-alukan pengunjung dari dekat dan jauh.

Sempena cuti perayaan, pengunjung-pengunjung boleh meluangkan masa bersama orang tersayang dan mengambil gambar untuk kenang-kenangan.

HARGAI ALAM SEMULAJADI

Selaras dengan inisiatif kemampanan Spritzer, botol kitar semula akan ditampilkan sebagai sebahagian daripada hiasan.

Mengingatkan orang ramai bersama-sama menghargai alam semulajadi dan peranan pentingnya dalam kelestarian dan sumber air bersih.

PELBAGAI AKTIVTI ADA

Bagi meraikan suasana perayaan, dari 21 April hingga 30 April 2023, Spritzer EcoPark akan menyediakan aktiviti pedal kart, golf mini, kraf dengan mengunakan bahan kitar semula, gelembung gergasi serta makanan ringan dan minuman.

Acara kemuncak ialah pengenalan minuman baru Sparkling Nanas Laici, resipi istimewa yang dicipta khas oleh Khairul Aming dan disokong oleh duta Spritzer dan artis tempatan Ayda Jebat dan Meerqeen.

Minuman baru ini tersedia di Spritzer EcoPark sepanjang perayaan Hari Raya.

Selaras dengan kempen Spritzer Sparkling, setiap pembelian dua botol 1 liter Spritzer Sparkling akan mendapat dua sudu pengacau emas secara percuma

. Selain itu, promosi pek kombo dan produk Spritzer yang lain juga terdapat di Spritzer EcoPark.

Sempena Hari Raya yang bakal tiba ini Spritzer mengucapkan Selamat Hari Raya, Maaf, Zahir dan Batin!

Website|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge