RIZMAN RUZAINI LANCAR 100 KOLEKSI RAYA MAMPU MILIK, AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Berita baik buat semua dimana boleh miliki koleksi raya dari ‘designer terkenal’.

RIZMAN RUZAINI

Seperti yang dinantikan peminat jenama terkenal negara ini, pereka duo Rizman Ruzaini kini muncul dengan koleksi RR Raya 2023.

RIZMAN RUZAINI

RAIKAN RAYA BERSAMA RIZMAN RUZAINI

Memilih slogan, Raikan Raya Bersama Rizman Ruzaini. Tahun ini hampir 100 helaian dilancarkan dengan rekaan bervariasi bagi meraikan setiap pemakainya pada Aidilfitri nanti.

RIZMAN RUZAINI

Tersedia dari harga RM149 hingga RM8 ribu ringgit kongsi Rizman selepas hampir 20 tahun berada dalam bidang ini.

Fokusnya kini hanya satu iaitu untuk memastikan setiap golongan di negara ini berpeluang untuk menggayakan jenama kebanggaanya ini.

DUA SEGMENTATION

“Di Rizman Ruzaini kami mewujudkan dua ‘segmentation’ yang melibatkan jenama Rizman Ruzaini.

Untuk golongan yang memilih harga yang lebih mewah. Dan juga RR pula untuk mereka yang mahu membeli jenama ini tanpa perlu memikirkan soal harga.

“Tetapi untuk tahun ini kempen kami tertumpu kepada semua golongan melalui satu slogan Raikan Raya Bersama Rizman Ruzaini.

RIZMAN RUZAINI

Dari serendah-rendah harga yang kami letakkan, saya yakin semua pelanggan di luar sana yang teringin menyarungkan rekaan eksklusif kami.

Kali ini, mampu untuk berbuat demikian.

-katanya.

TELITI DALAM SEMUA ASPEK

Rizman turut mendedahkan bahawa mereka membelanjakan sehingga RM1 juta untuk melancarkan kempen koleksi RR Raya tahun ini.

Bercakap perihal lokasi perlancaran malam ini, Rizman menjelaskan bahawa pemilihan hotel St. Regis dilihat bertepatan dengan koleksi hari raya untuk tahun ini.

RIZMAN RUZAINI

“Mengenali saya dan Ruzaini sendiri kami memang teliti dalam semua aspek. Jadi pemilihan lokasi ini juga harus selari dengan apa yang ingin kami tampilkan pada koleksi kali ini.

Eksklusif dan mewah.Memang benar untuk perlancaran kali ini juga peruntukkannya adalah RM1 juta.

Ia bukan soal duit sebenarnya tetapi ia tentang bagaimana selepas hampir 20 tahun mencabar diri. Apa yang ingin kami tonjolkan adalah kematangan jenama ini,”

-tambahnya.

ANTARA SELEBRITI YANG HADIR

Sementara itu, apa yang mencuri tumpuan pada majlis perlancaran ini juga adalah kehadiran puluhan selebriti yang turut meraikan koleksi terbaharu ini.

RIZMAN RUZAINI

Tampil memukau dengan rekaan kami, pastinya nama-nama seperti Marion Caunter, Kavita Sidhu, Daiyan Trish.

RIZMAN RUZAINI

Ternyata mengiyakan bahawa jenama ini bukan sahaja disayangi peminatnya tetapi golongan terkenal ini.

TERIMA KASIH PADA SELEBRITI YANG HADIR

“Seperti yang kita tahu, kami memang cukup akrab dengan golongan selebriti di negara ini.

Bagi kami kehadiran jenama ini pada awalnya juga banyak bergantung kepada sokongan selebriti yang tidak putus-putus memberikan maklum balas yang baik tentang jenama ini.

RIZMAN RUZAINI

Tentunya saya harapkan hubungan antara selebriti dan kami akan terus terjalin erat.

Sekali gus menjadi inspirasi kepada kami untuk terus menghasilkan karya lebih mengujakan pada masa depan,”

-jelasnya.

Istimewanya juga, pertunjukan fesyen Rizman Ruzaini Fall Winter 2023 & Raya 2023 kali ini mendapat sokongan rakan strategik daripada Usanita.

Website |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge