Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

 

Bulan Mac 2016 ini, Mattel telah memperkenalkan Hot Wheels® Track Builder System ™, iaitusatu rangkaian terkini trek Hot Wheels® brserta aksesorinya bagi menggalakkan kanak-kanak lelaki terutamanya untuk bereksperimen dengan membina pembangunan trek kreatif.
 Hot Wheels® Track Builder System Rangkaian baru Hotwheels menawarkan satu trek utama yang membolehkan penyambungan kepada pelbagai trek dan konfigurasi. Secara tidak langsung aktiviti ini membolehkan kanak-kanak lelaki lebih kreatif dalam menggambarkan dunia pemotoran Hot Wheels® mereka sendiri .
 Hot Wheels® Track Builder System Hot Wheels® Track Builder System
The Hot Wheels® Track Builder System ™ termasuk “Hot Wheels® Track Builder ™ Starter Kit Playset “, menawarkan jumlah kepingan trek yang membolehkan kanak-kanak lelaki untuk berkreativiti dengan koleksi mereka. Pelbagai jenis trek boleh dihasilkan menerusi kombinasi yang yang begitu menyeronokkan!
 Hot Wheels® Track Builder System
Terbaik dari semua, pemegang utiliti boleh digunakan sebagai cangkuk untuk penurunan graviti atau untuk memegang semua komponen dalam kit tersebut.
 Hot Wheels® Track Builder System
Di Hot Wheels®, kami sentiasa berinovasi untuk memberikan kualiti yang lebih baik terhadap permainan kanak-kanak di seluruh dunia. Diilhamkan dari kecintaan seorang anak lelaki menerusi uji kaji, kreativiti dan persaingan, semua edisi terbaru Hot Wheels® Track Builder System ™ menyediakan permainanan pemasangan yang lebih fleksibiliti, yang membolehkan kanak-kanak lelaki untuk mempamerkan imaginasi dan kreativiti mereka melalui pembinaan dunia mereka sendiri Hot Wheels®, “
The Hot Wheels® Track Builder System ™ mempunyai beberapa playsets dan aksesori yang termasuk Hot Wheels® Stunt Kit Play Set yang menawarkan  cara pemasangan 4-dalam-1 untuk bermain. Set ini membolehkan pelbagai konfigurasi seperti “Jump Challenge Long”, yang “Criss-cross Cabaran “, yang mampu memberi ” Cabaran menegak “dan” cabaran “Drop-Down. “
  Hot Wheels® Track Builder System
Kami percaya kepelbagaian Hot Wheels® Track Builder System ™ serba baru dan lebih baik akan memberikan kanak-kanak lelaki dengan lebih banyak pengalaman dan kegembiraan melalui pencapaian yang lebih besar,membina laluan trek-trek hebat Hot Wheels®.  Cik Petrina Kho, Pengurus Negara, Mattel Asia Tenggara
 Hot Wheels® Track Builder System
Dari kiri ke kanan: Ms. Loo Hoey Theen, Senior Manager, Marketing, Sunway Pyramid, Ms.Christine Chan, Senior Brand Manager Mattel Southeast Asia – BOYS, Ms. Feina Leow, Marketing Manager, Toys ‘R’ Us, Malaysia melancarkan Hot Wheels® Track Builder System™.
 Hot Wheels® Track Builder System
Pengacara,pelakon dan penyanyi, Shafieq Shazwandi acara pelancaran Hot Wheels® Track Builder System™ di Sunway Pyramid.

Yang paling menarik ianya turut disertakan penyimpanan dan mudah dialihkan.

 Hot Wheels® Track Builder SystemThe “Hot Wheels® Track Builder ™ Asisten Essential” adalah set asas yang perlu dimiliki terlebih dahulu. Seterusnya terdapat lima set aksi yang berbeza lain  boleh dipilih; “Spin Pelancaran”, “Loop Pelancar”, “Angkatlah & Pelancaran ™”, “Turn Kicker” dan “2-Lane Pelancar”. Di samping itu, terdapat lebih Hot Wheels® Track Builder Aksesori dan Hot Wheels Track (lurus) yang ada yang membolehkan penambahan trek agar lebih menarik.

Antara koleksi Hotwheels yang boleh didapati sepanjang siri penjelajahan Hot Wheels® Track Builder System ™ seperti:-

 Hot Wheels® Track Builder System Hot Wheels® Track Builder System Hot Wheels® Track Builder System

Promosi kali ini : 

 • Untuk pembelian 3 kereta basic Hot Wheels akan diberikan 1 lagi tambahan kereta secara percuma.
 • Dengan pembelian sebanyak RM150 barangan Hot Wheels (termasuk salah satu set trek) membolehkan anda menerima 1 edisi terhad kotak penyimpanan kereta Hot Wheels(yang berharga RM99)
 • 1 hadiah istimewa Kotak display Hot Wheels bagi mereka yang sudah mendaftar menjadi ahli Leo Club (kelab kanak-kanak) Sunway.

 

 Hot Wheels® Track Builder SystemBersempena dengan pelancaran Hot Wheels® Track Builder System ™ ibu bapa, anak-anak dan peminat Hot Wheels® boleh berseronok dan bereksperimen dengan Hot Wheels®Track set  terbaru di siri penjelajahan “Make It Epic”di pusat membeli seluruh Lembah Klang bermula dari 2 Mac 2016 sehingga 10 April 2016 diantara 10:00 pagi -10:00 malam.

Untuk maklumat lanjut sila klik di
#kitepunye #kitepunyedotcom #hotwheels #trackbuilder

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge