MALAYSIA GENOMICS TAWAR UJIAN KESUBURAN?| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

MALAYSIA GENOMICS

Malaysian Genomics Resource Centre Berhad (“Malaysian Genomics” atau “Kumpulan”), pakar genomik dan biofarmaseutikal terkemuka.

Terbaru mengumumkan bahawa telah menandatangani perjanjian kerjasama strategik dengan Divine Genes Sdn Bhd (“Divine Genes”).

Bekerjasama dalam peluang perniagaan berhubung dengan peningkatan dan pengedaran ujian genetik antarabangsa untuk kesihatan reproduktif.

MALAYSIA GENOMICS

DIVINE GENES

Divine Genes adalah syarikat pegangan pelaburan yang terlibat di dalam perniagaan pengedaran produk farmaseutikal.

Juga perkhidmatan perundingan kewangan serta barangan dan perdagangan am.

Di bawah kerjasama strategik ini, ujian genetik Divine Genes untuk kesihatan reproduktif akan ditambah di dalam portfolio ujian genetik Malaysia Genomics.

Bakal memasarkan dan mengedarkan ujian ini di Malaysia dan luar negara. Kedua-dua pihak juga akan bekerjasama dalam meningkatkan produk.

KEKURANGAN KESUBURAN DAN KADAR KELAHIRAN

“Kekurangan kesuburan dan kadar kelahiran adalah perkara biasa di seluruh dunia, dan permintaan untuk perubatan reproduktif semakin meningkat di banyak negara.

Ujian kesuburan baru yang didorong oleh DNA ini dapat membantu pakar kesihatan reproduktif dan pesakit mereka.

Untuk membuat keputusan penting dalam menyokong meningkatkan hasil rawatan kesuburan.

MALAYSIA GENOMICS

“Ujian ini akan membentuk bahagian penting dalam portfolio saringan genetik Genomik Malaysia. Daripada lebih 550 ujian yang terdapat di seluruh Asia Tenggara dan Timur Tengah di mana kita mempunyai kehadiran.”

-Sasha Nordin, Ketua Pegawai Eksekutif Malaysian Genomics (Pautan) En. Sasha Nordin, Ketua Pegawai Eksekutif Malaysian Genomics.

PELUANG TERBAIK

“Ini adalah peluang yang baik bagi kami untuk bekerjasama dengan organisasi dengan jangkauan pasaran, rekod prestasi dan platform untuk mengedarkan ujian kami.

Kerjasama ini merupakan platform yang baik bagi kedua-dua pihak untuk memanfaatkan kekuatan masing-masing dalam meningkatkan produk dan mengembangkan pasaran untuk ujian.”

-Dr. Pawel Suwinski, Pengarah Divine Genes

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge