MADERM SKINCARE DILANCARKAN, AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. JIka nak tahu produk kosmetik atau kecantikan antara yang selalu berkempang di Malaysia tanpa putus.

Trend ke arah jenama ini adalah berita baik yang membanggakan negara dimana pengguna dapat membuat piihan. Terutama dari konsep dan kualiti selain dari harga berpatutan.

MADERM SKINCARE

Produk MADERM Skincare keluaran Ekslusif ZS Cahaya Sdn. Bhd. dan Persatuan Seniman Malaysia dilancarkan pada 9 Februari 2023.

Kedua-dua pihak ini telah menjalinkan hubungan kerjasama untuk saling berkongsi idea-idea baharu bagi mempromosikan jenama produk kecantikan MADERM.

Lebih berkesan, berkualiti tinggi, selamat dan semestinya menjimatkan sesuai kehendak dan segenap lapisan masyarakat.

MADERM SKINCARE

CABARAN YANG DILALUI

Walaupun selalu menghadapi cabaran hebat oleh pelbagai jenama dan produk antarabangsa, jenama MADERM menunjukkan perkembangan positif .

Menjanjikan melalui kualiti dan harga kompetitif serta bertujuan membantu mewujudkan peluang pekerjaan kepada orang ramai.

Berpeluang menjana pendapatan bagi menampung kebajikan persatuan-persatuan seni dan budaya yang berteraskan kebajikan.

Dalam mendepani perkembangan ini, sokongan daripada pasaran digital termasuk penggunaan media sosial merupakan satu inisiatif positif. Ini bagi menyokong perkembangan perusahaan kosmetik tempatan seperti MADERM

PEMASARAN MELALUI TIKTOKER

Untuk itu, ZS Cahaya Sdn. Bhd. memberi peluang kepada pemasaran dalam talian (tiktoker) dengan lebih aktif bagaimana untuk membantu perkembangan barangan tempatan.

MADERM SKINCARE

Terutamanya produk kecantikan untuk bersaing dengan produk berskala antarabangsa. Usaha tersebut harus dilipatgandakan terutama di era sekarang yang segala-galanya terdapat di hujung jari.

KAJIIAN TERPERINCI

Untuk itu, pemilik produk Zed Zaidi telah membuat kajian terperinci untuk mengetahui arah aliran semasa perbualan masyarakat. Strategi komunikasi yang relevan bagi produk MADERM yang mendapat perhatian ramai.

MADERM SKINCARE

Selain terus mengekalkan MADERM yang memenuhi minat dan keperluan masyarakat, jenama ini juga terus memperluas jangkauan jenama yang ada dengan menggunakan teknologi terkini.

Ringkasnya, dengan ekuiti jenama yang positif, pelanggan bersedia membayar dengan harga yang berpatutan.

ANUGERAH INSENTIF

Dalam majlis tersebut itu juga, turut diadakan sesi penanugerahan insentif penghargaan kepada ejen-ejen MADERM Skincares yang telah mencapai sasaran jualan yang memberangsangkan

SUMBANGAN KEPADA 3 PERSATUAN

Juga seisi penyerahan sumbangan kepada 3 persatuan iaitu Persatuan Seniman Malaysia, Gagasan Transformasi Anak Seni (GTAS) dan Persatuan Wartawan dan Penulis Hiburan Malaysia (WHAM).

MADERM SKINCARE
MADERM SKINCARE
MADERM SKINCARE

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge