Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kini Boleh Terbang Bersama Firefly Ke Singapura Ya!|Firefly dengan sukacitanya mengumumkan pelancaran perkhidmatan Subang-Seletar, Singapura yang dinanti-nantikan pada 21 April 2019.

Firefly kini gembira untuk kembali meneruskan perkhidmatan ke Singapura bagi para pelanggan yang setia memilih penerbangan syarikat mereka.

Firefly yakin bahawa operasi di Seletar akan menawarkan perkhidmatan yang melampaui kemudahan kerana lapangan terbang itu direka untuk memulakan perjalanan tanpa henti dan turun naik yang membolehkan penumpang menghabiskan lebih sedikit masa dalam transit.

Firefly akan bermula dengan penerbangan sulung pada 21 April 2019, diikuti dengan jadual dua kali sehari dari 22-28 April 2019.

6 penerbangan harian akan bermula dari 29 April 2019 mengikut jadual di bawah:

“Kami gembira kerana kami kini telah memenuhi kepatuhan dari pengawal selia kami.

Kami ingin merakamkan penghargaan kami yang tulus kepada Kementerian Pengangkutan, Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Malaysia dan Pihak Berkuasa Penerbangan Awam Singapura kerana membantu dan memudahkan pelancaran semula perkhidmatan yang sangat diperlukan ini.

“Ia memberikan kami kegembiraan kerana dapat meneruskan perjalanan ke dan dari Singapura kerana penerbangan ini akan memainkan peranan penting dalam mengukuhkan hubungan ekonomi dan sosial antara kedua-dua negara.

Ia penting untuk perniagaan, untuk menghubungkan keluarga dan rakan-rakan, dan untuk pelancongan, dengan kembalinya penerbangan ke Singapura ini, “

Bersama dengan peningkatan perkhidmatan lain, akan diperkenalkan secara berperingkat dalam beberapa bulan akan datang. Syarikat penerbangan berusia 12 tahun ini berharap untuk meneruskan semula jadual penuh sebaik sahaja kelulusan teknikal dan pengawalseliaan dilakukan.

-kata Philip See, Ketua Pegawai Eksekutif Firefly Airlines.

Ini akan membolehkan penumpang menghabiskan lebih banyak masa untuk perniagaan, masa lapang atau bersama orang yang tersayang. Lawati www.fireflyz.com.my untuk merancang perjalanan atau percutian perniagaan anda ke Singapura.

Firefly mengucapkan terima kasih kepada semua pelanggan atas kesabaran mereka dan berharap dapat menyambut mereka dengan perkhidmatan baru yang menarik ini.

Tiket akan tersedia untuk dibeli dari 12 April 2019 melalui

Website | 03-7845 4543.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge