JUALAN HARGA BORONG AL-IKHSAN, APA YANG BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Mencari kasut sukan untuk beriadah mahupun OOTD? Nie berita baik untuk anda dimana ada jualan harga borong lah.

JUALAN HARGA BORONG

Untuk tahun ini kembali balik dimana dari 12- 18 Disember 2022 di The Paddock, Petaling Jaya. Dengan lebih dari 10,000 kasut sukan bakal ada untuk dipilih dan beli.

THE PADDOCK PJ (2)

DISKAUN 80%

Al-Ikhsan Sports menawarkan diskaun sehingga 80% kepada pelanggan yang datang selama tujuh hari kempen jualan murah itu!

Selain daripada beberapa tawaran hebat yang sedia ada, 50 pencinta sukan terawal yang datang pada hari pelancaran jualan akan menerima baucer bernilai RM50 dari Al-Ikhsan Sports.

“Al-Ikhsan Sports mengalu-alukan pelanggan kami ke The Paddock untuk pengalaman membeli-belah yang menyeronokkan dengan diskaun sehingga 80%. Lebih 10,000 barangan daripada dua jenama terkenal iaitu ASICS dan New Balance.

Sebagai peruncit sukan nombor 1 di Malaysia, Al-Ikhsan Sports sentiasa memastikan pelanggan kami menikmati harga yang terbaik.

Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan kasut larian kegemaran anda dengan harga lebih dari RM700-800 di tempat lain tetapi di Al-Ikhsan Sports, anda boleh dapatkannya dengan harga kurang dari RM200!

Inilah kelebihan yang kami tawarkan kepada setiap pencinta sukan di Malaysia sejak 30 tahun yang lalu”

-Vach Piluttla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports.

PILIHAN KASUT

Jualan Harga Borong pada tahun ini membawakan banyak pilihan kasut larian daripada ASICS dan juga New Balance

  Al-Ikhsan Sports bakal membuka lagi cawangan baharu di beberapa lokasi terpilih untuk memberi kesenangan kepada orang ramai yang ingin mendapatkan produk barangan sukan dengan lebih mudah. 

  Kini jadi sukan mampu milik dan kini mempunyai 170 cawangan di seluruh Semenanjung Malaysia. Barangan Al-Ikhsan Sports juga boleh didapati melalui laman

  Website|

  Comments

  No comments yet. Why don’t you start the discussion?

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   CommentLuv badge