KARNIVAL SUKAN TERBESAR ANJURAN AL-IKHSAN, BEST WEI!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Minggu lepas baru saja berlangsung jualan harga borong Al-Ikhsan di Paddock, Petaling Jaya.

Minggu ini pula dianjurkan karnival sukan terbesar di Dewan Tun Razak 3 & 4, Pusat Dagangan Dunia Kuala Lumpur (WTCKL). Dari 23 Disember hingga 2 Januari 2023, bermula jam 10 pagi hingga 10 malam!

TAWARAN DISKAUN

Menawarkan lebih 37,000 pasang kasut pada harga bawah RM100, karnival sukan ini turut memberi tawaran diskaun sehingga 80%.

Pelanggan Al-Ikhsan Sports yang berkunjung ke karnival sukan ini boleh menikmati diskaun sehingga 80% bagi lebih daripada 180,000 barangan sukan.

Yang pastinya jika anda membeli-belah di karnival sukan ini, akan menambah koleksi sedia anda sekaligus menyambut tahun baharu dengan lebih sporty dan selesa.

SUKAN MAMPU MILIK

Al-Ikhsan Sports dalam misi menjadikan sukan mampu untuk semua. Tawaran seperti :

‘Beli 2, Diskaun 20%’ atau ‘Beli 3, Diskaun 30%’ bagi koleksi pakaian dan pilihan kasut bernilai RM3.8 juta. Untuk semua sepanjang 11 hari karnival sukan itu berlangsung.

Bagi 50 pelanggan terawal yang hadir pada hari pelancaran menerima baucar bernilai RM50 daripada Al-Ikhsan Sports.

TAWARAN YANG TERBAIK DI AL-IKHSAN

“Kami sentiasa memastikan pelanggan kami mendapatkan promosi dan tawaran yang terbaik ketika membeli-belah dengan Al-Ikhsan Sports.

 Karnival Sukan Terbesar Malaysia oleh Al-Ikhsan Sports ini adalah karnival sukan terbesar yang pernah diadakan oleh mana-mana peruncit sukan lain di Malaysia.

Inilah masanya untuk mencuci mata dengan pilihan barangan sukan daripada 15 jenama di bawah satu bumbung di karnival sukan ini.

Peluang sebegini hanya boleh didapati di Al-Ikhsan Sports dengan tawaran lebih daripada 180,000 barangan sukan dengan diskaun sehingga 80%”

-kata Vach Piluttla, Ketua Pegawai Eksekutif Al-Ikhsan Sports (tengah).

JENAMA YANG ADA

aL Sports, Nike, adidas dan PUMA adalah antara jenama barang sukan yang terdapat di karnival sukan kali ini.

Al-Ikhsan Sports menjadikan barangan sukan mampu milik dan kini mempunyai 175 cawangan di seleuruh Semenajung Malaysia.

Barang Al-Ikhsan Sports juga boleh didapati melalui laman e-dagang rasmi

Website|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge