FESTIVAL TREND RAYA 2023, MESTI AWESOME KAN?| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Nak cari barangan trendy? Tapi nak pergi tempat yang tak ramai orang, ada ‘aircond’, ‘shopping mall’ ataupun yang berkualiti. 

FESTIVAL TREND RAYA 2023

Festival Trend Raya 2023 bakal diadakan pada 7 hingga 9 April 2023 di pusat beli-belah terbesar di Lembah Klang, iaitu Pusat Pameran Mid Valley.

Kemasukan adalah percuma, tak perlu bayar apa apa. Bermula sama dengan waktu operasi ‘shopping mall’ iaitu pada pukul 10 pagi hingga 10 malam.

Dianjurkan oleh Todak Fusion Sdn. Bhd.dan mendapat sokongan sepenuhnya daripada badan kebajikan Afiz Ayub Foundation, Sugar Bomb HQ.

Juga Pusat Pungutan Zakat (MAIWP), AEON (M) CO Bhd, Todak Bigo Agency dan Kentang Hijau Production.

Dengan adanya nama-nama terkemuka ini sebagai rakan strategik, maka Todak Fusion ingin menjemput seluruh rakyat Malaysia secara amnya untuk hadir ke acara yang bakal dilangsungkan ini.

BARISAN JENAMA YANG TERLIBAT

Antara barisan jenama yang akan berada di Trend Raya adalah Wawa Cosmetics, Elrah Exclusive, Bulan Bintang, Simply Siti, Mutyara Beauty, Mell by Melinda Looi, Behati, SugarBomb Worldwide, dan banyak lagi.

Selain daripada itu, Trend Raya juga akan membawa barisan artis tanah air bagi memeriahkan lagi acara ini.

INDOOR BAZAAR DENGAN KONSEP TRENDY

Menyifatkan Trend Raya 2023 sebagai satu hub membeli-belah. Trend Raya juga ingin menyatukan peniaga-peniaga dari pelbagai produk dalam satu acara yang seakan ‘indoor- bazaar’ dengan konsep ‘trendy’.

“Trend Raya 2023 merupakan satu acara yang menyediakan pelbagai produk berciri ‘trendy’ dengan mengumpulkan para peniaga di Malaysia di bawah satu bumbung.

Pelbagai jenama terkenal, terbaru dan viral akan turut bersama dalam acara ini.

Trend Raya juga menyediakan beberapa acara selingan menarik seperti cabutan bertuah, persembahan artis secara langsung, pemberian hadiah menarik.

Penampilan beberapa ikon selebriti tempatan dan para influencer bagi menarik minat para pengunjung untuk bersama-sama memeriahkan lagi Trend Raya 2023.

Selain daripada itu, Trend Raya juga bakal mengadakan kelainan dengan mengadakan sebuah pertandingan E-Sukan sepanjang 3 hari berlangsungnya acara ini,” 

– ujar Mohd Ikmal Fareeq selaku Ketua Pegawai Eksekutif, Todak Fusion Sdn Bhd.

PUNYAI MISI DAN MATLAMAT

Selain menjadi hub beli-belah paling trendy raya ini, punyai misi dan matlamat yang ingin dicapai melalui beberapa program yang diadakan bagi membantu golongan yang memerlukan.

Satu program usahasama amal diadakan dengan kerjasama di antara Todak Fusion Sdn. Bhd. bersama badan kebajikan Afiz Ayub Foundation.

Ini bagi membantu peniaga-peniaga kecil dan sederhana melalui program Infaq Ramadan.

TAJA SEPARUH DARI HARGA TAPAK?

Pihak Afiz Ayub Foundation juga telah bersetuju untuk menaja separuh dari harga tapak kepada peniaga yang berdaftar di bawah Afiz Ayub Foundation.

Sebagai syarat, peniaga yang ditaja haruslah menyalurkan sebahagian hasil jualan mereka kepada golongan yang kurang bernasib baik dan yang memerlukan khususnya kepada golongan asnaf.

Selain itu, satu program amal bersama Yayasan PUTRA juga akan diadakan bersempena Trend Raya 2023 di mana pihak yayasan akan mengadakan Program Infaq Rehal Ramadan.

Manakala pihak Pusat Pungutan Zakat (PPZ) pula akan menyediakan kaunter kutipan zakat Fitrah bagi pengunjung yang ingin bersedekah rehal serta menyerahkan zakat fitrah.

VOUCHER TUNAI PUN ADA!

“Terima kasih juga diucapkan kepada pihak AEON (M) CO kerana sudi bersama-sama kami dalam memeriahkan lagi acara ini.

Pengunjung berpeluang menebus Voucher Tunai dengan jumlah ditawarkan bernilai sehingga RM 15,000.00. Hanya di booth AEON bagi setiap pembelian RM 100 dan keatas di mana mana booth jualan di Trend Raya 2023.”

Menariknya, pengunjung yang hadir juga dapat merebut peluang memenangi pelbagai hadiah menarik bernilai lebih dari RM 10,000.00 sepanjang acara tersebut berlangsung.

Selain daripada itu, pihak penganjur juga menyediakan hadiah misteri yang menarik buat 100 pengunjung terawal sepanjang tiga hari acara berlangsung.

Jadi jangan lepaskan peluang untuk sama-sama memeriahkan Trend Raya 2023 yang bakal berlangsung pada 7, 8 dan 9 April nanti.

Facebook|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge