BEST KE PRODUK NH BEAUTY SOLUTION?

BEST KE PRODUK NH BEAUTY SOLUTION?| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Pasti ada yang tertanya-tanya produk NH Beauty ni tempatan ke? Ye betul, ianya adalah jenama tempatan yang diusahakan oleh anak jati Terengganu.

NH BEAUTY SOLUTION

Memulakan perniagaan pada tahun 2020 dimana bermula dengan produk kecantikan. Kemudian mengorak langkah dengan memperkenalkan rangkaian produk penjagaan kepala dan rambut.

Pemilik NH Beauty Solution – Puan Nurul Hidayah Mohmad berusia 29 tahun sempat berkongsi cerita dimana sejak usia remaja memang berminat dalam dunia perniagaan.

Tidak kira apa sekali bentuk perniagaan pasti akan cuba untuk berniaga dan berusaha demi mengembangkan perniagaan yang sedia ada.

Bukan baru dalam bidang perniagaan dimana mempunyai perniagaan lain seperti Saloon Muslimah , Butik Perniagaan dan sekarang sedang berjinak-jinak dalam perniagaan emas.

PRODUK PENJAGAAN KEPALA DAN RAMBUT

Produk terbaru dari NH Beauty yang terdiri daripada penjagaan kepala dan rambut telah mengambil masa lebih dari 12 bulan dari proses penyelidikan hingga ke pengeluaran produk

Dari Hair Loss Shampoo [RM69.90], Hair Treatment Shampoo [RM69.90], Masque [RM79.90], Hair Tonik [RM89.90], Hair Serum [RM39.90], Leave in [RM39.90] & Hair Treatment 2 in 1 [RM79.90].

Produk ini boleh diguna oleh semua tidak kira peringkat umur mahupun jantina. Majlis pelancaran dimeriahkan lagi dengan persembahan dari selebriti Ayu Damit dan Shukri Zainal.

BERHIJAB BOLEH?

Sememangnya boleh untuk anda yang berhijab! Walaupun berhijab, rambut yang disebalik tudung perlu dijaga dengan baik dan rapi.

Untuk anda yang suka mewarna rambut boleh juga cuba untuk beralih kepada produk NH Beauty Solution.

MENGGUNAKAN SOSIAL MEDIA UNTUK MARKETING?

Kalau dahulu, untuk memasarkan sesuatu produk pasti akan mengiklankan di televisyen, radio mahupun ‘brochure’ atau ‘flyers’ diletakkan di peti surat rumah atau pejabat.

Kini zaman sudah berubah dimana semuanya dihujung jari. Mengikut trend terkini menggunakan platform sosial media untuk memasarkan atau marketing produk ini.

INFLUENCER ATAU PEMPENGARUH

Bakal menggunakan khidmat influencer atau pempengaruh dalam memasarkan produk penjagaan kepala dan rambut.

Pemilihan diantara mereka akan dibuat dan siapa yang terpilih bakal dilantik sebagai duta atau perantara untuk membantu mengembangkan produk kepada seluruh negara.

INGIN MENJADI PENGEDAR?

Untuk anda yang berminat menjadi pengedar, harga permulaan serendah RM39.90 untuk menjadi pengedar.

Facebook | Instagram | Tiktok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge