KEMPEN ‘BIAR ORI, BARU SEMPOI’ DARI F&N, AWESOME!|

KEMPEN ‘BIAR ORI, BARU SEMPOI’ DARI F&N, AWESOME!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Jika anda mengikuti jenama F&N pasti anda tahu tentang minuman teh tarik yang telah dikeluarkan pada April 2020.

F&N Beverages Marketing Malaysia Sdn Bhd, salah satu pengeluar dan pengedar minuman terbesar melancarkan F&N Teh Tarik dalam format terbaru. Didalam tin dimana boleh dibawa ke mana-mana.

KEMPEN ‘BIAR ORI, BARU SEMPOI’

Terbaru, satu kempen iaitu ‘Biar Ori, Baru Sempoi’ dianjurkan untuk mengukuhkan lagi kedudukan jenama ini.

Dengan menampilkan video dan lagu tema baru yang dinyanyikan oleh MK K-Clique.

Selain itu juga, kempen ini bertujuan untuk menarik perhatian generasi muda Malaysia dengan cara yang ceria lagi bertenaga dan mengujakan.

Ia juga membolehkan mereka menikmati Teh Tarik kegemaran pada bila-bila masa tidak dikira dimana berada.

KELUAR MASA PANDEMIK 2020

‘F&N Teh Tarik yang dikeluarkan pada awalnya semasa kemuncak pandemik 2020. Dicipta untuk merka yang merindukan ‘rasa teh tarik mamak’ sebenar.

Bagi meneruskan momentum dengan genarasi muda Malaysia, kami melancarkan kempen baru ini.

Melambangkan rasa asli adalah yang terbaik. Memastikan F&N Teh Tarik tersedia dan mudah didapati sambil dinikmati oleh semua pada bila-bila masa, tidak kira dimana,”

-kata Tiffany Tan, Ketua Bahagian Pemasaran Jenama Tenusu, F&N Dairies – F&N Beverages Marketing Sdb Bhd.

TEH TARIK PERCUMA UNTUK SEBULAN?

Ini adalab betul dan bukan tipu-tipu tau! Akan ada mesin layan diri interaktif yang unik di kawasan transit utama di Malaysia untuk memudahkan orang ramai mendapat Teh Tarik secara PERCUMA

YANG ORI DAN KURANG MANIS?

F&N Teh Tarik ORI dan Kurang Manis akan dilancarkan di Malaysia Timur bermula bulan mei sebagai usaha untuk meluaskan lagi penawarannya kepada semua rakyat Malaysia.

Yang ORI ‘dibrew’ menggunakan krimer pekat manis F&N dan teh asli memberikan Teh Tarik sejuk rasa mantap dan asli. Dicipta untuk dinikmati bila-bila masa tidak kira dimana.

Sesuai untuk diminum selepas seharian berkerja mahupun semasa bersama dengan kawan-kawan. Boleh didapati dalam 2 variasi iaitu ORI dan Kurang Manis samada botol mahupun tin.

Website| Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge