Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Guardian Set Hadiah Eksklusif Sempena Krismas 2018 Menarik Perhatian|Guardian Malaysia, peneraju rantaian kesihatan dan kecantikan runcit di Malaysia, kini mencipta satu trend untuk sambutan musim perayaan ini dengan set-set hadiah eksklusif dan menakjubkan.

Produk-produk berkualiti ini, pada harga yang sangat berpatutan, telah diperkenalkan dalam satu majlis bersama media yang dianjurkan oleh Ms Wong Vai Chi, Ketua Pemasaran dan Promosi, Guardian Health and Beauty Sdn Bhd, hari ini.


“80 set hadiah yang cukup menarik, praktikal dan berguna telah dipilih daripada beberapa jenama antarabangsa eksklusif Guardian dan Jenama Sendiri (Own Brand) yang melambangkan nilai hebat untuk wang. Guardian Set Hadiah Eksklusif Terdiri daripada barangan kosmetik, beg, penjagaan kulit, penjagaan bibir, penjagaan tangan, set mandian, wangian, set berus dan banyak lagi, kami pasti anda akan menemui hadiah yang tepat untuk orang yang tersayang, keluarga, dan sahabat handai, tidak kira umur dan gaya hidup mereka,” 

-kata Wong Vai Chi

Vai Chi menjelaskan bahawa Guardian telah membina reputasi selama bertahun-tahun dalam memenuhi keperluan pelanggan untuk produk kesihatan dan kecantikan yang berkualiti pada harga yang berpatutan dan sempena perayaan Krismas Guardian Set Hadiah Eksklusif

“Kami telah berkembang dan kini merupakan peruncit utama dalam bidang kesihatan dan kecantikan. Selaku pakar dalam kesihatan kecantikan, kami berbangga dapat menawarkan produk-produk eksklusif dan berjenama kepada pelanggan. Set-set hadiah ini, yang merupakan siri kedua kami, adalah sejajar dengan polisi kami untuk memenuhi keperluan pelanggan tanpa mengira apa jua musim!

Vai Chi turut berkongsi bahawa bagi meningkatkan lagi pengalaman membeli-belah pelanggan apabila berkunjung ke stor, ‘Your Personal Guardian’ diwujudkan untuk membantu pelanggan memilih hadiah yang ideal untuk orang yang mereka sayang. 

Mulai 10 Disember 2018, dapatkan khidmat ‘Your Personal Guardian’ yang boleh dikenal pasti dengan mudah dengan lencana yang mereka pakai. Jika anda buntu apa yang patut dihadiahkan untuk ibu saudara atau adik perempuan remaja anda, sila dapatkan cadangan Guardian Set Hadiah Eksklusif daripada ‘Your Personal Guardian’. Setiap pelanggan yang membeli hadiah yang disyorkan oleh ‘Your Personal Guardian’ akan menerima beg membeli-belah percuma daripada Guardian.


Promosi ‘Lovely Gifts, Merry Deals’ Guardian Malaysia bermula pada 29 November 2018 di seluruh 430 stornya dan bakal berakhir pada 31 Disember 2018. Dan untuk kekal relevan dengan pelanggan dalam arus zaman yang sentiasa berubah, Guardian Malaysia akan melancarkan ‘Your Personal Guardian’ di Facebook Messenger pada bulan Disember. Ia bertujuan membantu  dan memberi inspirasi kepada pengguna untuk mendapatkan hadiah yang sesuai untuk orang tersayang melalui kuasa chat.


Untuk maklumat lanjut tentang Guardian Malaysia, sila layari

Facebook Guardian : www.facebook.com/GuardianMalaysia

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge