Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Butik Haqqi Untuk Anda Yang Mencari Produk Ibadah Haji & Umrah| Alhamdulilah sampai juga seru untuk menunaikan umrah mahupun Haji . Yang berpeluang untuk pergi pastinya hati gembira tak terkata. Persiapan perlu dibuat dengan rapi agar ada yang tidak ketinggalan . Ini KP ingin kongsikan salah satu lokasi atau outlet untuk persiapa anda yang bakal menunaikan haji atau umrah. Yes.. HAQQI ..

Informasi tentang HAQQI 

Butik fizikal yang pertama dibuka pada Disember 2016 di Shah Alam. Sebelum ini usahasama dilakukan secara online platform iaitu haqqi.com.my . Haqqi menjadi peneraju dan hab produk ibadah Haji serta Umrah mampu milik yang terbesar di negara ini merupakan kerjasama di antara Koperasi Tabung Haji Berhad (KTHB) dengan Glass Go Media selaku rakan niaga dan pakar teknologi maklumat. Sekarang bukan 1 tetapi sudah mempunyai tambahan cawangan di TTDI dan juga Bangi . Laa outstation pun ada di Kuala Terengganu

Yang menariknya butik HAQQI kini mempelbgaikan produk mereka seperti fesyen pakaian, barangan kosmetik jua kesojatan dan ada juga beg dan kasut daripada 8 jenama yang ada. Jadi bukan sekadar ada kelengkapan untuk persiapan haji dan umrah ye . Boleh juga shopping yang lain di sini . Ada juga diantara selebriti terkenal menempatkan fesyen jenama mereka di sini seperti Owl by Nora Danish, Dara By Fathia Latiff, El by Elfira Loy dan Izzuexclusive, RTW by NurSajat, Adelle, Al Amein, Ameera Zaini dan banyak lagi.

Produk ibadah Haji dan Umrah

Antara telekung dan persiapan barangan untuk perempuan

 

Baju pun ada 

Kelengkapan umrah pun ada

Shawl pun ada dan warna dia pun sejuk memandang

Untuk lelaki pun ada kelengkapan .. Yang sempat rakam buat jejaka yang ingin menunaikan umrah atau haji

design dan material yang digunakan memang lembut. Sejuk ajer bila digunakan

ini baru sebahagian sahaja yang KP rakam. Jadi untuk mengetahui apa apa promosi terbaru jangan lupa tau check it out di

 

1 Comment

  1. Woow all designs are very beautiful and very nice. I like your all designs. thanks so much for the good post.
    Sarah recently posted…Hello world!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge