OLDTOWN 2GO Kolaborasi Antara foodpanda & OLDTOWN White Coffee

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

OLDTOWN 2GO Kolaborasi Antara foodpanda & OLDTOWN White Coffee |Di zaman yang sibuk ini pastinya masing-masing inginkan hidangan yang sihat. Kalau boleh inginkan makanan yang di tempah atau ‘order’ melalui hujung jadi sahaja. Kali ini KP ingin kongsikan kolaborasi terbaru yang ada iaitu foodpanda, Kenal bukan dengan foodpanda perkhidmatan penghantaran makanan antarabangsa berkolaborasi  dengan OLDTOWN White Coffee dari menu untuk penghantaran premium – OLDTOWN 2GO Food Delivery.

‘Dengan beribu-ribu jenis makanan yang terdapat di aplikasi kami, ini sangat istimewa kepada kami kerana Menu Penghantaran OLDTOWN 2GO hanya tersedia pada foodpanda. Menu premium, yang dikuasai dengan mahir meningkatkan pengalaman pesanan. Dan kami di foodpanda bertujuan agar makanan ini disampaikan tepat ke depan di bawah 30 minit, ”

-kata Sayantan Das, Pengarah Urusan, foodpanda Malaysia

Selaras dengan tradisi lama OLDTOWN yang memperjuangkan keselesaan makanan tempatan, jadi menu baru dicipta untuk disesuaikan dengan penghantaran makanan melalui OLDTOWN 2GO . Menu OLDTOWN 2GO adalah diantara pilihan makanan premium termasuk Mi, Nasi dan Sandwic.

Pilihan premium mi seperti contoh mengandungi udang segar, daging ayam dan sup yang lazat. Pilihan nasi pula dihidang sekali dengan telur mata, tomato , kari kentang dan sambal. Tidak gemar mi mahupun nasi boleh saja pilih sandwich dan rolls dimana dihidangkan bersama kentang goreng. Lengkap segala hidangan menu premium

OLDTOWN White Coffee, rangkaian kopitiam terbesar Malaysia bakal menekankan segmen penghantaran. Beliau menambah bahawa Rangkaian Tradisional F & B seperti OLDTOWN bakal menunjukkan keutamaan bagi para pelanggan terutama sekali apabila membungkus bawa pulang ataupun penghantaran.

“Menu premium OLDTOWN 2GOkami bermatlamat untuk memenuhi permintaan rakyat Malaysia yang sibuk yang tidak mahu berkompromi dengan rasa yang bijak dan mencari makanan yang bermutu tinggi yang baik dihantar ke depan pintu mereka. Pengguna mencari kualiti dan kepuasan yang sama seperti makan di restoran ”

-kata Encik Clarence Leon D’Silva, Pengarah Kopitiam Asia Pacific Sdn Bhd

foodpanda, perkhidmatan penghantaran makanan yang berkembang pesat antarabangsa beroperasi sepenuhnya di 14 negeri dan Wilayah Persekutuan di Malaysia. Selaras dengan kenyataan misi mereka

“Membawa makanan yang sihat dan sedap setiap hari”, syarikat penghantaran makanan melihat perkongsian itu sebagai langkah ke arah menarik lebih ramai rakyat Malaysia untuk memesan untuk kemudahan mereka, dengan makanan selesa yang mereka cintai.

“Kini terdapat lebih daripada 150 cawangan OLDTOWN White Coffee  di seluruh Malaysia dan kami sedang mencari untuk mengembangkan jumlah tersebut kepada kira-kira 170 cawangan menjelang akhir tahun.Kerjasama pilihan ini adalah salah satu cara dimana kami membawa terus kenikmatan makanan kepada rakyat Malaysia. Hanya perlu buat tempahan di hujung jari melalui foodpanda”

-kata Sayantan Das, Pengarah Urusan, foodpanda Malaysia

“Kerjasama pilihan ini adalah salah satu cara makanan makanan terus membawa kenikmatan makanan kepada lebih ramai rakyat Malaysia melalui pelbagai jenis makanan keselesaan. Tumpuan kami telah dan akan sentiasa berada di Pelbagai, Curation dan sudah tentu, Kemudahan, “katanya.

Antara menu OLDTOWN 2GO dimana boleh didapati di Lembah Klang sahaja buat masa ini:

  • Ayam Hor Fun
  • Mi Kari
  • Classic Dry Meehoon with Dry Curry Chicken
  • Classic Dry Meehoon with Fried Chicken Fillet
  • Nasi Lemak dengan Ayam Kari
  • Nasi Lemak dengan Ayam Fillet
  • Nasi Lemak dengan Udang Sambal
  • Sandwich Wholemeal BBQ
  • Nasi Lemak Ayam Fried Roll

Bersempena dengan pelancaran dan sambutan Hari Kemerdekaan jua Hari Malaysia yang akan datang, rakyat Malaysia boleh menikmati penghantaran PERCUMA + 10% OFF dari foodpanda untuk tempahan dari Menu OLDTOWN 2GO dari 20 Ogos – 16 Sept 2019.

Ingin maklumat lanjut layari

Facebook: https://www.facebook.com/FoodpandaMalaysia/

Twitter: https://twitter.com/foodpanda_my

Instagram: https://www.instagram.com/foodpandamyAbout The Author

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top