Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Thomas & Friends ™ Menyerikan Cuti Sekolah Anda di Sunway Putra Mall |Bersempena dengan Cuti Sekolah bulan Ogos ini,  Mattel Southeast Asia (Mattel) telah bekerjasama dengan Sunway Putra Mall untuk membawa aktiviti menarik bersama Thomas & Friends di luar Pulau Sodor. Kebiasaannya anda akan melihat Thomas & Friends ™ di Pulau Sodor; di lokasi seperti Tidmouth Sheds, Knapford Station, Brendam Docks and Sodor Steamworks,  Untuk bulan ini, enjin biru kegemaran semua orang akan pergi ke tanah di luar Pulau Sodor, seperti ke laut dan keluar ke angkasa. Pengembaraannya yang menarik juga diwakili dengan barisan mainan terbaru mereka yang kini boleh dibeli di mana-mana kedai mainan yang popular .

Mulai sekarang hingga 3 September 2017, Pengembaraan Thomas & Friends ™ akan diadakan di Concourse Utama Sunway Putra Mall. Kanak-kanak dapat mengalami Pengembaraan di darat, laut dan ruang angkasa dengan enjin biru kegemaran mereka.

Aktiviti yang ada ;

So sebelum nak mulakan aktiviti kena ukur tinggi dulu . Tak sure anak-anak tinggi berapa tak mengapa kerna Kakak 140 cm .. Hmm … Tingginya kakak !!!

Camna pulak dengan Irfan dalam 125cm .. Oh My anak teruna mama dah makin tinggi and comel .

Kanak-kanak akan dapat mengambil bahagian dalam aktiviti halangan khas di mana mereka boleh meluncur ke laut dan kemudian pengembaraan yang bakal mencabar diri mereka ;’Mencapai untuk Bintang’ di ruang angkasa.

Kemudian kanak-kanak dapat menaiki kereta api Thomas apabila selesai kesemua aktiviti ini. Acara Thomas & Friends ™ Adventures menjanjikan sesuatu yang menarik dimana pelbagai hadiah menarik untuk dimenangi, termasuk enjin dan trek trek Thomas & Friends ™ yang baru.

Pelbagai set Thomas & Friends ™ yang terbaru di pamerkan seperti Jungle Quest, Shark Escape dan Space Mission

Set Terbaru Shark Escape sesuatu yang menarik kena mengena dengan Shark

Jungle Quest pula untuk mereka yang suka pada adventure

Antara aktivti yang ada adalah membina rel station untuk Thomas & Friends ™ secara kreatif.

Comelnya si Thomas & Friends ™ nie.. rasa nak bawa balik pulang

Pembelian Thomas & Friends ™
Para pengunjung jua berpeluang membawa pulang edisi terhad Super Station apabila mereka membelanjakan sekurang-kurangnya RM120 dalam satu resit di sudut mainan oleh Toys “R” Us. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman rasmi Thomas & Friends

Facebook Thomas & Friends ™ : http://www.facebook.com/sea.thomasandfriends


Scape Fun di Sunway Putra Mall 
Selain daripada aktiviti-aktiviti ini, pelawat juga boleh membawa anak-anak mereka untuk satu hari di Scape Fun Scape yang baru dibuka oleh Cobay, sebuah taman hiburan yang terletak di Level 4 atau Parkland Indoor London Theme Park, The Parenthood. Banyak aktiviti dan persembahan menarik menanti! Nanti KP sharekan didalam entri yang lain ye

 

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge