SINGLE LOVE YOU NOW, WOW!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Timur Kembali Membawa Kelainan setelah melancarkan dua single bergenre pop dance.

SINGLE LOVE YOU NOW

Timur kembali membawa kelainan. dengan melancarkan lagu bergenre balada, “Love You Now“ sebagai single ketiganya.

Disusun dengan bunyi melodi melankolik serta sokongan vokal yang hebat daripada Timur, “Love You Now”. Merupakan sebuah lagu balada indah yang menyelami emosi cinta antara dua insan yang tidak sehaluan.

“Love You Now” merupakan hasil ciptaan Henrik Moreborg, Linnéa Deb and Josefin Glenmark manakala terjemahan lirik Bahasa Melayu oleh Omar K dan John Jeeves.

LOVE YOU NOW

BERDASARKAN KISAH BENAR

Kisah disebalik lagu “Love You Now” adalah berdasarkan kisah benar iaitu tentang perasaan cinta antara seorang wanita berusia 40-an dan lelaki berusia 20-an,.

Menyedari bahawa walaupun mereka saling mencintai, masa depan mereka tidak sehaluan tetapi mereka masih mahu menikmati masa bersama.

“Saya sangat teruja untuk mempamerkan sisi berbeza saya sebagai seorang artis dengan lagu balada ini.

Saya rasa lagu ini sangat indah, dan saya harap semua orang akan suka dan boleh memahami lagu ini”

-kata Timur.

VIDEO MUZIK

Merupakan sambungan (Bahagian 3) bagi siri video muzik kuadrilogi arahan Datuk Yusry Abdul Halim dan episod akhir kuadrilogi ini akan terungkai di dalam video muzik single keempat Timur.

Video muzik kali ini mengisahkan tentang Timur yang ditangkap oleh Justin iaitu seorang anggota polis setelah disyaki terlibat dalam kes rompakan bank.

Namun ketika dia terus menyiasat… mungkin dia akan mendapati bahawa ada kebenaran lain disebalik kes tersebut.

Lagu “Love You Now” akan dikeluarkan secara rasmi di semua platform penstriman digital pada 16 Disember 2022. Seperti single sebelumnya, lagu ini turut dikeluarkan dalam versi Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu dan Mandarin.

Untuk maklumat lanjut mengenai Timur, sila layari dan ikuti akaun YouTube, Instagram, TikTok, Facebook dan Twitter Timur atau hubungi talents@krumusic.com

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge