Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold Untuk Tahun 2018 |Masih lagi dalam mood Aidilfitri / Mood Hari Raya.Di Aidilfitri nilah dapat bersama mereka yang tersayang tidak kira jauh dan dekat . Lagi meriah sebab masing-masing berpakaian cantik dan ada yang sedondon. Pastinya gambar diambil tidak kira berdua , berselfie mahupun berwefie (ala yg gmbr ramai-raai cam selfie) . Nie kite nak share tentang Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold dan menangi RM10,000. Mana tahu rezeki berpihak kepada korang. Sebelum bercerita tentang peraduan jom kita check it out dulu tentang produk Jus Hidayah Gold.

 JUS HIDAYAH GOLD KELUARAN SERAIMAS HERBS

Jus Hidayah Gold antara produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi . Ianya mempunyai keistimewaan tersendiri dalam membantu, merawat dan mengatasi pelbagai masalah kesihatan. Ia juga boleh dijadikan alternatif untuk mengekalkan kesihatan ataupun mengubati penyakit. Dengan Jus Hidayah Gold bukan sahaja penyakit ringan dapat diatasi malah penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit), gout, SLE (systemic lupus erythematous), migraine, dan sebagainya juga dapat diatasi. Menggunakan tumbuhan semulajadi herba sebagai bahan yang terpenting dalam prdouk ini yang dikeluarkan oleh Seraimas Herbs

Bahan semulajadi gabungan 23 jenis herba terpilih selain terdiri daripada makanan sunnah yang berkualiti tinggi dan memberi manfaat untuk kesihatan tubuh badan. Jika diamalkan setiap hari secara rutin, mampu membantu mencegah penyakit dan memberi keseimbangan sistem imun badan (antibody). Kombinasi herba seperti Kismis, Mahkota Dewa, Madu, Buah Tiín, Kurma Merah, Apricot, Delima, Lada Pintal, Cengkih, Kunyit, Buah Pala, Senduduk Putih, Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Mengkudu, Teja Lawang dan pelbagai lagi bahan semulajadi yang mempunyai kebaikan dan khasiat.

DUTA PRODUK – IMAM MUDA ASYRAF

Dengan tagline ‘Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs pasti anda dah nampak di papan iklan mahupun di laman sosial media siapa duta untuk produk ini !! Tidak lain tidak bukan Imam Muda Asyraf .

Pada anda yang tidak kenal Imam Muda Asyraf, beliau merupakan juara musim pertama program pencarian imam dalam kalangan generasi muda. Program Imam Muda yang disiarkan secara langsung menerusi saluran televisyen berbayar Astro Oasis membuatkan pemilik nama Muhammad Asyraf Mohd Ridzuan dikenali ramai.

Peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold dan menangi RM10,000

Jom sertai memandangkan anda semua pasti ada koleksi pelbagai gambar sempena Hari Raya Aidilfitri. Tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu bukan . Mungkin rejeki anda tahun ini untuk menang salah satu hadiah yang ditawarkan

SYARAT – SYARAT PENYERTAAN

1) Anda boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian.

2) Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

3) Pemenang akan diumumkan pada 1/7/2018 melalui Facebook Seraimas HQ.

CARA-CARA PENYERTAAN

Langkah 1 : Beli Jus Hidayah Gold

Langkah 2 : Peserta perlu bergambar beramai-ramai (“wefie”) bersertakan Jus Hidayah Gold sebagai bukti

Langkah 3 : Muat turun aplikasi QR reader di App Store atau Play Store dan scan QR code yang tertera di kotak Jus Hidayah Gold

Langkah 4 : Isi butiran lanjut dan masukkan “original code”. Ikut langkah seperti yang tertera di laman sesawang www.seraimas.my

Langkah 5 : Masukan slogan “Saya sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold kerana………………” Ayat tidak boleh melebihi 50 patah perkataan.

Langkah 6 :  Muat naik gambar wefie raya anda di platform yang disediakan. Dengan memuatnaik gambar di platform ini anda telah mengakui bahawa:

Gambar adalah milik anda

Tiada sebarang pelanggaran hak cipta atau seumpamany

Anda bertanggungjawab sepenuhnya terhadap gambar dan maklumat yang dimuatnaik.

Membenarkan pihak penganjur menggunakan atau menyiarkan gambar anda di sebarang media bagi tujuan pengiklanan dan promosi produk Seraimas.

Langkah 7 : Untuk anda berpeluang memenangi hadiah, penyertaan anda mestilah diterima pada hari akhir tempoh peraduan. Semua penyertaan yang diterima di luar tempoh peraduan tidak akan dilayan.

Langkah 8 : Dengan menyertai peraduan ini, anda adalah dengan ini dianggap telah menerima dan bersetuju dengan terma dan syarat Peraduan #WefieRayaJusHidayahGold. Sila klik link ini.

HADIAH PERADUAN WEFIE RAYA BERSAMA JUS HIDAYAH GOLD

Seramai 5 orang akan terpilih untuk memenangi hadiah-hadiah berikut :-

Tempat Pertama : Gold Bar (20g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Kedua : Gold Bar (10g) + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Tempat Ketiga hingga Kelima : 1 Dinar Emas + 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas

Anda yang mempunyai sebarang pertanyaan boleh layari dan hubungi :

Website Seraimas : www.seraimas.my

Facebook Seraimas : https://www.facebook.com/seraimasHQ

Instagram: @seraimashq

Youtube: Seraimas Herbs

No Phone : +6012 7848364

17 Comments

  1. el

    sempat lagi ke nak join ni..mcm menarik je contest ni..RM10k gold bar kut..
    kena cari jus ni dulu baru boleh join hehe

  2. Dah cuba ke? Sis belum lagi ni..rasa nak bekejar je cari Jus ni n nak berwefie..mana tahu leh menang..hehehe

  3. senang sangat contest gini. Ber’wefie’je boleh menang. Harap dapat menang la… eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon… kan? kang x valid plak nnt…

  4. Mudah betul nak join. Wefie je boleh menang 20g gold bar. Sape nak bagi kan. Sempat lagi join nie. Nak join lah !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge