OST FILEM MAR RAK JUDUL SERU CINTA, APA YANG BEST?| Untuk filem kali ini, ada kelainannya yang dipersembahkan. Kebiasaannya,lagu OST akan dinyanyikan oleh artis atau penyanyi yang ‘ada nama’.

OST FILEM MAR RAK

Pentas Wayang Production Sdn Bhd muncul dengan Filem Mar Rak. Arahan seorang pengarah filem pelakon dan penerbit yang namanya tidak asing Dato’T.S. Jeffry, yang juga merupakan pengarah dalam filem ini. 

OST FILEM MAR RAK JUDUL SERU CINTA

MUZIK VIDEO

Muzik video lagu ‘Seru Cinta’ terbitan Aby Studio and Entertainment menampilkan Kael, Shatirah Amanda, Nina KSC dan Dyvianna James.

Untuk pengetahuan semua, penyanyi yang menyanyikan lagu OST ini juga merupakan pelakon utama filem Mar Rak.

LIRIK LAGU

Menariknya, lirik lagu ‘Seru Cinta’ ini telah dihasilkan sepernuhnya oleh pengarah dan penerbit filem Mar Rak, iaitu Dato’ .S. Jeffry sendiri.

Dinspirasikan khusus untuk filem Mar Rak yang berkisarkan kisah percintaan sehingga terpaksa menggadai nyawa.

OST FILEM MAR RAK JUDUL SERU CINTA

FILEM MAR RAK

Mar Rak yang bergenre seram & thriller ini merupakan idea dan cerita asal serta olahan skrip oleh Dato’ .S.Jeffry sendiri manakala skrip oleh Adza Wat dan Adza Emie.

Filem terbitan Pentas Wayang Production Sdn Bhd. Official Sound Track (OST) Mar Rak in akan disiarkan secara rasmi di semua platform media sosial Pentas Wayang Production Sdn Bhd &Metrowealth.

OST FILEM MAR RAK JUDUL SERU CINTA

KERJASAMA DAN SOKONGAN

Sebagai makluman, filem ini telah mendapat kerjasama penuh daripada Kementerian Komunikasi Dan Digital (KKD) melalui Perbadanan Kemajuan Filem Malaysia (FINAS).

Atas Dana Kandungan Digital (DKD) yang telah dibelanjakan bagi memastikan filem ini beriaya dihasilkan seterusnya dapat menemui penonton di pawagam.

OST FILEM MAR RAK JUDUL SERU CINTA

Filem Mar Rak terbitan PENTAS WAYANG PRODUCTION Sdn Bhd in mendapat kerjasama serta edaran METROWEALTH PICTURES.

Bakal menemui penonton pada 2 NOVEMBER 2023 di pawagam seluruh Malaysia.

Credit photo : MaestromediaMY

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge