MALABAR GOLD & DIAMONDS REKAAN AIDILFITRI, AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Di pagi raya siapa saja yang tidak ingin kelihatan cantik dan anggun. Terutama sekali buat para wanita di luar sana.

Penampilan wanita tidak akan lengkap tanpa perhiasan barangan kemas. Biarpun hanya sebentuk cincin yang menghiasi jari, aksesori barangan kemas mampu menaikkan lagi seri.

MALABAR GOLD & DIAMONDS

Bersempena Aidilfitri kali ini, jenama terkenal barangan kemas antarabangsa terkenal, Malabar Gold & Diamonds menyediakan tawaran istimewa Aidilfitri ini iaitu promosi potongan sifar.

Tawaran harga trade-in, jual balik barangan emas lama kepada yang baru tanpa potongan diberikan kepada untuk pelanggan.

HARGA JUALAN BALIK

Harga jualan balik yang ditawarkan adalah sama dengan harga emas yang dijual di MGD Lifestyle Jewellery.

Pelanggan juga boleh menjual balik barang emas lama yang dibeli dari mana-mana kedai lain yang dibelinya. Ini merupakan tawaran harga tradein yang terbaik yang pernah ditawarkan di mana-mana kedai lain. 

Promosi ini hanya ditawaran di 3 cawangan Malabar di Ampang Point, Mydin Mall Subang Jaya dan Mydin Mall Seremban 2.

KOLEKSI AIDILFITRI

Koleksi Aidilfitri pula pastinya akan menambat hati ramai dengan rekaan yang dibawakan khas dari timur tengah seperti Arab Saudi, Dubai, Turki, India dan juga Itali.

Negara-negara yang sememangnya terkenal dengan kehalusan kerja tangan dan keunikan rekaan barangan kemas berkualiti tinggi.

BELLA DAN ELLAN

Koleksi Bella dan Ellan merupakan koleksi dari Itali dan Dubai. Rekaannya yang menerapkan ciri-ciri kemewahan dan gabungan emas kuning, emas rose dan emas putih.

Permukaan berpotongan berlian dan filigri, hasilnya kerjatangan yang cukup halus seperti bertatahkan batu berlian.

Dua koleksi ini menjadi rebutan terutama untuk Hari Raya ini kerana istimewanya koleksi lengkap dengan set ibu dan anak.

STARLET UNTUK KANAK-KANAK

Koleksi emas kanak-kanak yang dikenali sebagai Koleksi Starlet mempamerkan rekaan yang comel dari gelang tangan, gelang kaki dan buah rantai.

KEUNIKAN JENAMA MALABAR

Keunikan jenama Malabar ini, ianya mempunyai koleksi khas untuk segenap lapisan umur, antaranya…

  • Koleksi Zoul untuk remaja menampilkan perhiasan emas 18 karat (k) rekaan yang lebih ringkas dan moden dan ringan untuk mampu dimiliki untuk mereka yang baru berjinak-jinak membeli barangan kemas.
  • Koleksi Legend pula untuk si jejaka yang boleh didapati dengan emas putih, perak dan emas kuning.
  • Koleksi Precia untuk peminat batu permata yang diikat dengan emas 22karat dan bertatahkan berlian.
  • Tidak ketinggalan koleksi berlian tanpa potongan juga lebih dikenali sebagai intan dari koleksi ERA sangat mengujakan mereka yang meminati rekaan yang lebih esthetik.

ADA JUGA KOLEKSI EMAS 916

Koleksi indah emas 916 dari pelbagai pelusuk dunia ini mempamerkan koleksi gelang tangan emas 916 yang beraneka warna, bentuk dan saiz untuk wanita serta kanak-kanak.

Selain itu, himpunan rantai panjang  dengan pelbagai rekaan moden kontemporari juga menarik untuk dimiliki bersama koleksi cincin emas bunga-bungaan.

Istimewa Aidilfitri ini, koleksi gelang tang yang lebar dan kerrawang menjadi dambaan ramai.

MEMPUNYAI SET LENGKAP

Setiap barangan kemas yang dibeli pelanggan mempunyai jaminan baikpulih seumur hidup. Selain itu, pelanggan juga boleh menukar balik barangan tanpa susut nilai jika ingin menukarkan  yang lama kepada baru.

Lebih mengujakan, koleksi rekaan barangan kemas berlian dan emasnya  kebanyakan didatangkan dengan set yang lengkap.

Walaubagaimanapun pelanggan boleh membelinya secara berasingan. Kumpulan itu mula beroperasi sejak tahun 1993 di sebuah ibukota di Kerala Kozikhode oleh pengasasnya M P Ahmed.

Kini mempunyai  305 cawangan di seluruh dunia mula bertapak di Kuala Lumpur pada tahun 2015.

Kini ia adalah antara enam jenama terbesar di dunia dan turut memiliki tujuh cawangan di Malaysia. Antaranya Jalan Bunus Majis India, Klang, Mydin Mall Seremban2, Mydin Mall Subang Jaya dan di Ampang Point.

Facebook |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge