KOLEKSI TIN MILO® EDISI 2021 HARGAI SEMANGAT MALAYSIA, BEST!
KOLEKSI TIN MILO® EDISI 2021 HARGAI SEMANGAT MALAYSIA, BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Siapa sini peminat MILO. Terutama sekali bila hari sukan ini antara yang ditunggu-tunggu. Angkat tangan sikit nak tengok berapa ramai..

KOLEKSI TIN MILO®

Tin MILO® 1.5kg direka secara eksklusif menerusi kerjasama dengan Loka Made. Lengkap dengan ciri Realiti Berperantara (AR) serta peluang memenangi set hadiah eksklusif MILO®. MILO® meraikan kekuatan serta semangat takkan gentar rakyat Malaysia sempena sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia ini.

Menerusi kerjasama dengan jenama kreatif tempatan, Loka Made, MILO® telah melancarkan Koleksi Tin MILO® Edisi Terhad 1.5kg 2021. Mengungkapkan pertalian erat antara MILO® dengan Malaysia. Selari dengan tradisi tahunannya untuk menyebarkan keceriaan dengan barangan koleksi yang dinanti-nantikan.

SUDAH 70 TAHUN ?

Tahun ini, tradisi ini telah diberikan suntikan nafas baharu dengan ciri Realiti Berperantara (AR) buat julung-julung kalinya. Selama lebih 70 tahun, MILO® tidak dapat dipisahkan lagi daripada kehidupan rakyat Malaysia. MILO® dengan kebaikan malt, susu dan koko. Serta gabungan enam vitamin dan tiga mineral penting membekalkan tenaga untuk rakyat menghadapi hari.

Baik dinikmati sebagai minumum berkhasiat untuk sarapan pagi mahupun pelengkap juadah kegemaran Malaysia. Rasa coklat malt ikoniknya menjadikan MILO® pilihan nombor satu rakyat dari generasi ke generasi. 

“Kami bukan sahaja berbangga dengan MILO® yang kini menjadi sebahagian daripada warisan budaya Malaysia, menerusi kempen ini Kami juga ingin meraikan keberanian serta kegigihan yang membentuk semangat juara takkan gentar dalam diri rakyat.

Sentiasa berada di sisi mengharungi jatuh bangun bersama-sama, kami ingin mengabadikan secebis kenangan kehidupan Malaysia yang bermakna dalam memorablia kami. Sambil meneruskan sokongan kepada rakyat dengan membekalkan kebaikan tenaga untuk melangkah lebih jauh demi menghadapi masa hadapan,”

-kata Ng Su Yen, Pegawai Eksekutif Perniagaan – MILO®, Nestlé (Malaysia) Berhad.

BEZA WARUNG & KOPITIAM


Menampilkan dua reka bentuk, Koleksi Tin MILO® Edisi Terhad 2021 meraikan cara unik rakyat Malaysia menikmati MILO® kegemaran mereka. Sama ada di warung-warung tepi jalan (Edisi Warung) . Mahupun di kopitiam yang menggamit nostalgia (Edisi Kopitiam).

Memetik ilham ini serta kenangan manis rakyat Malaysia bersama MILO®, kami yakin tiada yang lebih unik dalam warisan budaya kita berbanding warung dan kopitiam. Kami sedar bagaimana MILO® telah memperkayakan budaya makanan Malaysia.

Kami berbangga untuk berkongsi hasil karya kami dengan rakyat Malaysia, khususnya peminat MILO®. Berharap mereka juga akan turut berbangga untuk memiliki ikonografi MILO® ini.

Kami berharap dengan cara ini kami dapat memelihara warisan budaya kita. Semoga tin MILO® edisi terhad ini bukan sekadar menjadi kenangan buat generasi akan datang, malahan peringatan betapa MILO® sentiasa dekat di hati anak-anak Malaysia. ”

-kata Jayee Lim, Pengarah Seni Loka Made

PERADUAN KITA KAN MALAYSIA

Walaupun reka bentuknya sarat dengan unsur tradisi, Koleksi Tin MILO® Edisi Terhad 2021 tampil dengan kecanggihan teknologi AR yang menghidupkan warisan ini. Dengan mengimbas kod QR pada tin, peminat dapat merasai pengalaman interaktif 3D dengan rekaan warung dan kopitiam tersebut.

MILO® menjemput semua untuk menonjolkan keunikan budaya Malaysia dengan berkongsi bagaimana MILO® melengkapkan hidangan kegemaran mereka menerusi Peraduan Kita Kan Malaysia.

Ini membangkitkan lagi kemeriahan sambutan Hari Kemerdekaan dan Hari Malaysia dalam kalangan peminat serta rakyat Malaysia,

Peserta hanya perlu mengambil gambar Tin MILO® Edisi Terhad bersama makanan kegemaran yang dianggap sebagai gandingan terbaik. Muat naik ke sosial media dengan #MILOMerdekaMalaysiaDay dan #TimeforMILO sebelum 30 September 2021. Hadiah menarik menanti anda. Layari

Website |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Related Post