KEMPEN PARENT’S DAY DI GO SHOP, RAIKAN IBU & BAPA, AWESOME!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bulan Mei dan bulan Jun adalah dua bulan yang dinantikan buat anak-anak. Mana taknya, selain dari hari jadi sendiri, bulan meraikan ibu dan ayah.

KEMPEN PARENT’S DAY

Bersempena dengan Hari Ibu dan Bapa (Parents’ Day), Go Shop, platform beli-belah dan e-dagang barangan rumah Astro Malaysia telah melancarkan kempen Parents’ Day.

Bakal berlangsung sehingga 18 Jun 2023 untuk para pelanggan menikmati diskaun hebat dan penghantaran percuma.

Kempen ini bertujuan memberi peluang kepada semua untuk menghargai para ibu bapa atas kasih sayang dan dedikasi mereka yang tidak terhingga. Dengan hadiah istimewa khusus untuk ibu bapa daripada Go Shop.

TAWARAN DISKAUN

Sempena kempen Parent’s Day, Go Shop menawarkan diskaun dan promosi istimewa untuk pelbagai pilihan produk yang berbaloi.

Antara produk yang ditawarkan termasuk barang kemas dan produk kesihatan dari jenama Ogawa, Gintell, Cheongdam, Sothys, BiO-LiFE, Thomson, Biogreen, Kinohimitsu, Tomei
dan banyak lagi.

KOD PROMOSI UNTUK SEMUA

Anda semua boleh menikmati penggunaan kod promosi* LOVE12, LOVE35 atau LOVE60 tanpa had untuk mendapatkan potongan sehingga RM60 bagi pembelian mereka.

Serta penghantaran percuma di seluruh Malaysia.

Selain itu pelanggan yang membeli-belah melalui aplikasi Go Shop boleh menikmati potongan sebanyak RM25 mulai 16 Mei hingga 18 Mei dengan perbelanjaan minimum RM200.

EKSKLUSIF GENG AYAH BONDA

Bukan itu saja, Go Shop turut menyiarkan program eksklusif Geng Ayah Bonda di Astro Saluran 118 setiap hari Isnin, Rabu dan Ahad pada pukul 11 pagi. Ini untuk memaparkan produk-produk terlaris dan baharu daripada kempen ini.

Jangan lupa untuk menonton saluran Go Shop di Astro saluran 111 dan saluran 118. Muat turun aplikasi Go Shop dari Google Play dan App Store.

*Pelanggan boleh menggunakan kod promo – LOVE12 untuk menikmati diskaun RM12 dengan perbelanjaan minimum RM150.

LOVE35 untuk menikmati diskaun RM35 dengan perbelanjaan minimum RM350 dan LOVE60 untuk menikmati diskaun RM60 dengan perbelanjaan minimum RM500.

Website|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge