Jebat Produk Terbaru Dari Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jebat Produk Terbaru Dari Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki|Jebat ! Siapakah dia dalam ini cerita? Adakah ianya pahlawan atau seperti dalam filem Jebat lakonan Sharnaaz Ahmad. Semuanya salah ye, ini jawapannya.

JEBAT

Produk berupa minuman tenaga untuk lelaki keluaran Jamu Tun Teja. Kalau sebelum ini menghasilkan produk untuk golongan wanita kali ini untuk lelaki pula.

Kenapa JEBAT?

Sangat berhubung kait dengan jiwa, semangat kepahlawanan Kemelayuan demi memartabatkan sejarah nusantara. Kenapa bukan ‘Tuah’ sebab Jebat ni macam ‘bad boy’ sikit, ada aura dan karakter yang gagah.

“Tercetusnya idea untuk menghasilkan-nya apabila saya selalu melihat Syuk (suami) selalu keletihan kalau kerja berterusan. Saya fikir macam mana nak maju dalam business kalau tak kental.

“Saya sendiri adalah pengguna tegar Jamu Tun Teja. Tempoh 24 jam ibarat ‘nothing to me’.

Saya boleh kerja beterusan tanpa sempadan tetapi kalau Syuk tak boleh nak kejar energy bekerja sata, macam mana ? Oleh itu, terhasilnya produk ini dari Jamu Tun Teja

Untuk produk ini, saya berharap agar akan hit pada kali ini! Saya nak diletakkan di Harrods!”

-ujar Pengasas JTT, Hazira Azihan Abd Wahab.

Bahan utama dalam JEBAT

Ianya mengandungi tiga bahan utama yang sangat bagus untuk lelaki. Minuman tenaga dicipta khas untuk kaum lelaki. Mengandungi bahan-bahan herba semula jadi seperti Tongkat Ali, Ginseng, dan Madu Asli.

Walaupun kos pembuatan dan formulasi  agak tinggi, namun berpegang teguh dengan ‘Quality Over Produk’. Bukannya berlandaskan konsep ‘Hit & Run’. Memberi manfaat terbaik antaranya

✅bertindak sebagai memberi tenaga tambahan untuk lelaki

✅mengurangkan bintik hitam dan putih di muka

✅membantu mengurangkan kesan gelap akibat sinaran matahari pada kulit

✅membantu pelancaran usus yang sihat,

Jenama Jamu Tun Teja 

Bukan baru di pasaran Malaysia dimana sudah bertapak semenjak tahun 2017 lagi. Selama ini dikenali sebagai produk berasaskan herba terbaik di Malaysia dan berpusat di Bukit Mertajam, Pulau Pinang.

Jenama ini telah diasaskan oleh Hazira bersama suaminya Syuri Hassan yang juga selaku Presiden. Ia telah mula beroperasi semenjak 2017. Jamu Tun Teja juga menghasilkan produk lain.

Antaranya Jamu Tun Teja, Ginseng Herbal Soap, Feminine Herbal Wash, MEKAR, Sutera Lip Serum dan Lip Glass, RATU Hair Series dan LAUT Spa Series.

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh hubungi dan layari

Facebook |Contact: +60175173053 |Email 

1 thought on “Jebat Produk Terbaru Dari Jamu Tun Teja Khas Untuk Lelaki”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Scroll to Top