Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Jamu Jus Endon Bukan Setakat Jamu Dimana Bantu Masalah Bau Badan| Dalam perjalanan ke tempat kerja mahupun ke ‘event’ pastinya anda ingin berbau wangi-sewanginya. Pernah tak anda alami berdiri disebelah ‘awek’ yang comel, lawa, anggun, bergaya , cantik tapi bila angkat tangan aduh mak baunya semerbak. Macam tak mandi sebulan.

Ini bukan disebabkan tak mandi sebulan tetapi ini diantara masalah yang dialami iaitu masalah bau badan. Ada yang mengalaminya tanpa mengetahuinya. Ada pula yang mengetahui mempunyai masalah ini apabila di tegur oleh rakan ataupun apabila terasa diri di ‘gossip’kan. 

Baru-baru ini, KP dikongsikan dengan jamu yang dapat membantu dalam menghilangkan bau badan. Haa… Macam tak percaya ada jamu sebegini yang dapat membantu anda terutama wanita anggun diluar sana. Jamu Jus Endon diberi nama. Pastinya banyak khasiat yang dapat dari sebotol jamu ini.

Jus Endon adalah jus campuran kurma, madu dan beberapa herba semulajadi. Setiap ramuan yang ada diambil kerana khasiatnya yang semulajadi. Seperti contoh delima. Buah delima bukan sahaja untuk ibu mengandung tetapi juga dalam ramuan Jus Endon ini dapat membantu menurunkan tekanan darah.

Selain tekanan darah, dapat juga membantu mengawal berat badan, menurunkan berat badan dan mencegah nyeri sendi. Itu belum lagi diambil kira ramuan lain yang ada seperti madu, daun sirih, manjakani, kacip fatimah, Ekstrak bunga ros mahupun kayu serapat.

Antara lain khasiatnya adalah seperti

 • Wajah – membuatkan wajah lebih awet muda dan menaikkan seri muka
 • Payudara – menegangkan payudara dan menstabilkan hormon
 • Badan – menghilangkan bau badan dan memberikan tenaga dalaman
 • Vagina – memantapkan vagina wanita serta mengurangkan keputihan
 • Hormon – menstabilkan hormon serta memperbetulkan kitaran haid

Cara minum memang senang tidak perlu risau dimana cuma perlu minum satu sudu besar Jus Endon pada waktu pagi dan satu sudu besar lagi waktu malam.

Jangan mengelat tau , satu sudu besar walaupun ada rasa pahit, manis (tekak KP) tapi khasiatnya banyak dalam satu botol Jamu Jus Endon ini.

Kalau bertanya mahal ke sebotol Jus Endon ini?  Tidak mahal kurang dari RM 100 . Jika anda berada di

Semanjung Malaysia – RM 60

Sabah & Sarawak – RM 70

Untuk anda yang ‘single’ ini masanya untuk lebih kelihatan cantik dari pelbagai aspek. Bagi anda yang sudah berkahwin, insyallah Jamu Jus Endon dapat membantu dimana ianya seperti pakej lengkap. Inginkan maklumat lanjut apa kata layari

Facebook: CassiaLeaf

Instagram: @ceklawa_hqComments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge