Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Gunakan Boost E-Wallet Raya Ini Untuk Menangi Proton X70| Ramadan bakal tiba dimana masing-masing sibuk mencari barangan raya untuk membeli-belah. Pernah dengar dengan Boost E-Wallet? Ianya telah dipertingkatkan dengan ciri-cira baru dan tawaran yang memberi kelebihan kepada pengguna. Sempena Ramadan & Raya yang bakal menjelma, Boost telah memperkenalkan kempen ganjaran terbaru mereka iaitu Kempen Super Shake.

“Kempen terbaru dan terbesar kami dengan cara kami menunjukkan rasa terima kasih kepada pengguna yang memberi sokongan terus menerus dengan menggunakan perkhidmatan kami. Terutama sekali sewaktu Ramadan yang bakal menjelma kurang dari 1 minggu. Kami juga berharap kempen ini akan menggalakkan penggunaan e-wallet sambil memberi keseronokan dan pengalaman tanpa tunai jua selesa dengan Boost “,

-kata Mohd Khairil Abdullah, Ketua Pegawai Eksekutif Perkhidmatan Digital Axiata, syarikat induk Boost.

Kempen Super Shake

Ianya bakal bermula dari 29 April hingga 18 Ogos 2019. Menawarkan hadiah hebart bernilai RM 2.5 juta untuk dimenangi oleh para pengguna. Senang sahaja untuk dimenangi dimana anda perlu berbelanja sewaktu kempen ini untuk mendapatkan token secara automatik melayakkan untuk mengambil bahagian dalam cabutan bertuah mingguan. Untuk setiap RM10 dibelanjakan, pengguna mendapat 1 token. Semakin banyak token yang anda peroleh, semakin besar kemungkinan anda menang.
Berikut adalah banyak cara untuk dibelanjakan dengan Meningkatkan Ramadan ini:

1. Bazar Ramadan
Tinggalkan dompet fizikal anda di rumah dan belanja tanpa tunai di lebih dari 40 Ramadan Bazar di seluruh negara. Kebanyakan bazar di kawasan KL dan Lembah Klang seperti TTDI, Kelana Jaya, USJ 4, Taman Melawati dan Taman Putra Perdana menerima Boost sebagai pilihan pembayaran.

2. Buka Puasa Feasts dengan #BukaBersamaBoost
Nikmati berbuka puasa dengan senang dan pada masa yang sama menikmati tawaran buka puasa di Serai, Madam Kwan, Nandos, Nene Chicken dan banyak lagi.

3. Buka Makanan Makanan Puasa
Terlalu sibuk untuk keluar untuk membuka puasa? Apabila anda memesan penghantaran makanan di dahmakan dan DeliverEat Through Boost, anda boleh mendapatkan cashback masing-masing sehingga RM25 dan RM40.

4. Tawaran Fesyen Raya dengan #GayaBersamaBoost
Dah semangat beraya ke? Jangan risau anda boleh merancang gaya dan fesyen anda dimana  Boost telah bekerjasama dengan Zalora, MimpiKita, Doublewoot, Isetan, NEXT dan banyak lagi. Apabila membeli-belah di Zalora, menikmati sehingga 25% menggunakan kod promo ‘BOOSTGAYARAYA’ dan RM 18 rebat tunai apabila anda membayar dengan Boost.

5. Membeli-belah untuk barangan runcit, hadiah dan produk kecantikan
Boost telah terikat dengan penjual terbaik dan pusat membeli-belah, baik dalam talian dan di luar talian, jadi pengguna boleh menikmati rebat tunai dan mendapatkan mata untuk menyertai Kempen Super Shake. Ini termasuk Tesco, B.I.G, Kampung Grocer, PotBoy, Paradigm Mall Johor Bahru, Publika, 11Street, Qoo10 ,Watsons juga yang lain

Di samping itu, Boost juga bakal menawarkan informasi baru iaitu masa berbuka puasa dan doa diamalkan sewaktu Ramadan untuk memberi peluang buat pengguna mencari sebanyak mana pahala yang boleh. Boost adalah e-wallet terkemuka di Malaysia dengan 4 juta pengguna dan lebih 80,000 dalam talian dan diguna luar talian di seluruh negara. Kebiasaan ‘Scan & Bayar di kedai runcit,
F & B outlet dan pasar malam, kini pengguna boleh menggunakan Boost untuk membayar bil utiliti, membeli tiket filem, membayar parking di jalan dan membuat sumbangan tanpa tunai kepada pelbagai badan amal dan organisasi.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen dan untuk senarai penuh Bazar Ramadan, lihat dan ikuti Boost di

Facebook : https://www.facebook.com/myboostapp/

Instagram : https://www.instagram.com/myboostapp/Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge