Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Firefly Airlines Dengan Kempen ‘Terima Kasih’ Untuk Semua|Mengucapkan terima kasih adalah etika setiap hari dan mudah yang hanya sedikit masa. Ia tidak memerlukan apa-apa, bahkan usaha.

Tetapi ia juga merupakan salah satu cara yang paling penting di mana kita berinteraksi dengan orang lain, kedua-duanya yang paling dekat dengan kami dan mereka yang kami hubungi untuk masa yang paling singkat.

Firefly Airlines sentiasa menjalankan kempen yang paling sesuai pada masa yang sesuai tahun ini untuk mengingatkan kita perkara asas. Oleh itu, kempen semasa yang dilancarkan oleh syarikat penerbangan itu adalah Terima Kasih.

Sempena Hari Merdeka dan Hari Malaysia serta sebagai 100% Penerbangan Malaysia.

Ucapan Terima kasih amat bermakna bagi melahirkan rasa terima kasih dan bersyukur dapat melayani dan perkhidmatan bersama pelanggan mereka.

Sepanjang Firefly Airlines beroperasi sangat berbangga dan berbesar hati untuk menerima maklum balas dari para pelanggan kami selama ini. Terima kasih kerana memilih penerbangan kami dan terima kasih dari sudut hati kami.

Papan tulisan “Terima Kasih to me is…” di letakkan di tengah-tengah Skypark Subang bagi memberikan pengunjung menulis sesuatu sempena Hari Malaysia. Ianya akan berada disini dan terbuka kepada umum sehingga 16 September 2019. Tulis nota ikhlas dari anda dan jangan lupa tandatangan tanda memberi sokongan pada kami dan kempen Terima Kasih

Untuk maklumat lanjut tentang kempen ini atau promosi terbaru tentang Firefly Airlines boleh layari di

Facebook | WebsiteComments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge