Buat warga Johor dan Ipoh tidak perlu risau kerna DC Healthcare baru sahaja membuka cawangan baru di dua lokasi ini.

CAWANGAN DC HEALTHCARE

DC Healthcare Holdings Berhad (“DC Healthcare” atau “Kumpulan”), penyedia perkhidmatan perubatan estetik yang mengkhusus dalam penyediaan prosedur tidak invasif dan invasif minimum.

Mengumumkan pembukaan cawangan baharu di Johor Bahru (Taman Molek), dan Ipoh (Bandar Seri Botani).

TEKNOLOGI ESTETIK

Kemudahan baharu ini menekankan komitmen berterusan DC Healthcare untuk meluaskan jangkauan dan menjadikan rawatan estetik terulung lebih mudah diakses di seluruh Malaysia.

Dilengkapi dengan teknologi estetik termaju dan dikendalikan oleh pasukan profesional berpengalaman, cawangan baharu ini mencerminkan dedikasi DC Healthcare terhadap kecemerlangan dan penjagaan berpusatkan pesakit.

VISI STRATEGIK

Pengenalan kemudahan ini sejajar dengan visi strategik Kumpulan untuk meningkatkan portfolio perkhidmatannya dan mengukuhkan kehadiran dalam industri perubatan estetik.

Dr. Chong Tze Sheng, Pengarah Urusan DC Healthcare, berkongsi pandangannya mengenai pengembangan ini berkata, “Perasmian cawangan baharu kami di Johor Bahru dan Ipoh, merupakan peristiwa penting dalam perjalanan pertumbuhan kami.

DC HEALTHCARE

LEBIH DEKAT DENGAN PELANGGAN

Perkembangan ini bukan sahaja meningkatkan keupayaan perkhidmatan kami tetapi juga membawa kami lebih dekat dengan pelanggan kami. Menawarkan mereka akses yang tiada tandingan kepada penyelesaian estetik peringkat teratas.

Kami teruja dengan masa depan dan kekal komited untuk menerajui bidang perubatan estetik di Malaysia dan seterusnya.

.”Ketika DC Healthcare terus menavigasi landskap perubatan estetik yang berkembang. Inisiatif strategiknya dengan pengembangan cawangan, meletakkan Kumpulan dengan baik untuk kejayaan dan kepimpinan yang mampan dalam industri.

Website|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge