Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Cantik Dara Penjenamaan Semula & Risteena Sebagai Pengarah Urusan |Tidak mahu terpalit dengan isu yang sama, pihak pengurusan Cantik Dara Sdn Bhd akhirnya mengambil keputusan untuk merombak semula hala tuju dan pelan strategik pemasaran Cantik Dara dengan melakukan penjenamaan semula menerusi packaging baru serta rangkaian produk baru.

Kehadiran pelakon Nur Risteena Munim Zainul llyas sebagai Pengarah Urusan Cantik Dara Sdn Bhd sebagai salah seorang pemegang saham Cantik Dara bakal menentukan operasi dan pelaksanaan syarikat dalam usaha untuk mengetengahkan serta meluaskan lagi jenama dan produk Cantik Dara di dalam pasaran

Menurut Risteena, dia berhasrat untuk mengetengahkan satu produk kecantikan dan penjagaan kulit tempatan yang berkualiti pada harga mampu milik untuk kegunaan semua.

“Saya cuba gunakan sendiri produk ini dan saya dapat rasakan kesannya. Sejak menggunakan produk Cantik Dara ini, kulit saya sudah semakin bebas masalah. Itulah yang memberikan keyakinan untuk saya membantu mereka di luar sana yang turut mengalami masalah kulit serta memiliki kurang keyakinan diri untuk mucul di khalayak ramai. Saya juga mahu memberi peluang kepada segelintir masyarakat untuk menjana pendapatan bersama Cantik Dara dengan menjadi agen dan stokis. saya yakin dengan kualiti produk ini, la bukan saja laris serta mendapat sambutan, bahkan mampu membantu agen dan stokis Cantik Dara untuk meningkatkan taraf kualiti hidup mereka,” .

Produk Cantik Dara Beauty & Skincare dijamin bebas dan selamat dari bahan kimia dan bahan terlarang kerana ia telah dihasilkan di Melaka Biotechnology Corporation (Melaka Biotech). Malah, produk yang halal serta sah wudhuk ini turut mendapat kelulusan pihak Kementerian Keshatan Malaysia (KKM)

Ia juga memiliki lima produk utama iaitu Habatus Sauda Soap, serum Moisturizer Apple 5temcell, CC Cream Foundation Full Coverage Natural Color, Lip Matte dan Mascara. Harga-harga yang dijual juga sangat berpatutan.

Dalam pada itu, pihak pengurusan Cantik Dara Sdn Bhd juga turut berbesar hati apabia dapat Cantik Dara menggunakan teknologi e-KUT. Cantik Dara adalah produk kecantikan dan penjagaan kulit tempatan pertama di dunia yang menggunakan teknologi seumpama ini yang mana ia mampu memberikan pengalaman baru buat pengguna untuk mendekatkan dirni dengan produk ini menerusi paparan video.

Selain mengetengahkan info produk, pengguna juga berpeluang untuk mengetahui cara produk Cantik Dara dengan lebih efisyen dan mendalam lagi menerusi paparan paparan video tutorialyang turut dikongsi di dalam aplikasi ini.

Malah, menerusi aplikasi ini juga pengguna berpeluang untuk membuat pembelian produk Cantik Dara menerusi link laman web yang turut disertakan iaitu www.cantikdara biz.

Bagi mana-mana pihak. yang berminat untuk menjadi agen dan stokis produk Cantik Dara BeauSkincare, kehadiran anda sangat dialu-alukan. Anda boleh berurusan dengan pihak pengurusan Cantik Dara Sdn Bhd menerusi talian 03-78325333 atau emel: info@cantikdara.com.Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge