BODY FLASSHH SAMBUT ULANGTAHUN KE2, BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Tak sangka pejam celik dah masuk tahun ke rupanya. Tahniah diucapkan

BODY FLASSHH

Dengan bertemakan berwarna putih, majlis yang gilang gemilang ini dihadiri oleh para stokis, ejen, artis dan juga tetamu jemputan. Rupanya bukan setakat sambutan ulang tahun ke 2 tetapi dikongsikan juga duta-duta terbaru dalam satu majlis hi-tea.

Yang menariknya, sekali gus dua orang duta diperkenalkan iaitu Puteri Sarah Liyana sebagai duta Body Flashh Queen dan Adira untuk produk Minuman Body Flasshh.

SAMBUTAN ULANGTAHUN AGAK SENTIMENTAL?

Tahun ini sambutan ulangtahun tidak sama seperti tahun sebelumnya. Mana tak, mengenangkan beliau dan keluarga Body Flasshh baru sahaja kehilangan orang kuat.

Juga yang bersama-sama menjayakan produk ini sejak awal diperkenalkan. Namun dengan mengambil semangat yang ditinggalkan oleh arwah.

Pihak syarikat tetap meneruskan perancangan sambutan ulangtahun bagi meraikan stokis dan ejen yang begitu setia bersama mereka.

-kata Puan Azlin Hilda Abdul Latif.

BODY FLASSHH

Minuman Body Flasshh merupakan minuman berperisa yang sedap dalam bentuk serbuk. Formulasinya cukup hebat dengan gabungan khasiat daripada  hoodia gordoni, white kidney bean dan garcinia cambogia.

Sekiranya diamalkan secara konsisten ianya dapat membantu mengatasi masalah perut buncit dan juga dapat menurunkan berat badan dengan cara yang berkesan serta selamat.

TAHNIAH

Sekalung tahniah buat Puteri Sarah Liyana Dan Adira atas perlantikan sebagai duta untuk produk Body Flasshh.

Kedua-dua akan berkerjasama untuk mempromosikan Body Flasshh di platform sosial media mahupun aktiviti yang disediakan.

PERSEMBAHAN MEMUKAU

Majlis Hi-Tea yang serba putih ini diserikan dengan kehadiran Datin Alyah untuk menghiburkan para tetamu dengan lagi Thank You Allah dan Jutaan Purnama.

Puan Azlin membuat kejutan buat para tetamu yang hadir dengan menjemput Cakra Khan untuk memeriahkan majlis. Terus sahaja majlis menjadi gamat apabila Cakra Khan menyampaikan lagu Kekasih Bayangan.

Lagu duet Seluruh Cinta yang sebelum ini dinyanyikan bersama Datuk Siti Nurhaliza dinyanyikan bersama dengan Adira. Kombinasi suara yang lunak dan best buat KP kerna dapat dengar sendiri nyanyian secara live.

Jika ingin dapatkan produk ini boleh layari di

Website

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge