BELI IKHLAS DARI HATI BERSAMA GO SHOP, BEST TAU!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Ramadan makin hari makin dekat, pasti ada yang dah mula buat persiapan bukan?

BELI IKHLAS DARI HATI

  Platform beli-belah barangan rumah dan e-dagang Malaysia Go Shop telah melancarkan kempen ‘Beli Ikhlas Dari Hati’ sehingga 21 Mac 2023.

  Kali ini diadakan untuk menawarkan pelbagai barangan Ramadan dan Raya untuk menjadikan ia  sambutan yang paling istimewa.

  BELI IKHLAS DARI HATI BERSAMA GO SHOP

  KOD DISKAUN

  Para pelanggan boleh menikmati diskaun sebanyak RM12 dengan menggunakan kod HATI12 apabila belanja minimum RM150.

  Diskaun sebanyak RM20 menggunakan kod HATI20 dengan perbelanjaan minimum RM220 apabila membeli-belah pelbagai produk di Go Shop.

  BELI IKHLAS DARI HATI BERSAMA GO SHOP

  PENGHANTARAN PERCUMA

  Para pelanggan juga akan menikmati penghantaran percuma di Semenanjung Malaysia setiap Isnin hingga Jumaat hingga 21 Mac.

  Penghantaran percuma ke seluruh negara setiap Sabtu dan Ahad hingga 16 April. Raikan Ramadan anda dengan produk-produk berguna seperti:

  Hidangan dari Hati – FGWalet Bird’s Nest With Kurma, FGWalet Kurma Muhammad Yusuf dan PurelyB Pegaga Remedi Tradisi Superfood

  Persiapan Umrah – Pakej Umrah Zahazan Travel & Tours dan Set Najjah Mini Maryam.

  Tadabbur Seikhlas Hati – Set Karya Bestari Pakej Infaq Ramadan, Najjah Sejadah Jannah dan Humaira Al-Quran Tagging Edisi Wanita.

  Busana Islamik– Jubah Kaftan Nayra Ariana, Set Abaya Najjah Lisa dan Set Leanen Telekung Mawaddah.

  BELI IKHLAS DARI HATI BERSAMA GO SHOP

  KEMERIAHAN RAMADAN DAN RAYA

  Selain itu, Go Shop juga ingin memberikan pengalaman membeli-belah yang unik dan menarik. Membawakan hiburan dan kemeriahan Ramadan dan Raya kepada pelanggan.

  Program istimewa mereka setiap hari di Go Shop BAARU (saluran Astro 111) dan Go Shop RUUMA (saluran Astro 118).

  Para pelanggan boleh menonton Nour Al Ramadan untuk persiapan menjelang bulan Ramadan, Lip Lap Raya untuk fesyen sambutan Raya yang glamor.

  Ada juga Jelita untuk tips terhebat dalam mengekalkan kulit dan kesihatan yang baik, Enak Rasa untuk snek dan minuman yang lazat.

  Nak lagi best tonton Deko Raya untuk idea-idea hebat menghiasi rumah anda dan Jom Masak untuk alatan memasak terbaik dan resipi Raya yang lazat daripada chef tempatan.

  Jangan lupa untuk menonton Saluran Go Shop di Astro – Go Shop RUUMA di saluran 118, Go Shop GAAYA di saluran 120 dan Go Shop BAARU di saluran 111.

  Website |

  Comments

  No comments yet. Why don’t you start the discussion?

   Leave a Reply

   Your email address will not be published. Required fields are marked *

   CommentLuv badge