From Zero To Hero E-Book Dari Dato’ Aliff Syukri Untung RM35 Setiap Satu*

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

From Zero To Hero E-Book Dari Dato’ Aliff Syukri Untung RM35 Setiap Satu*| Siapa yang tak kenal dengan Dato Aliff Syukri ? Atau lebih dikenali dengan Terlajak Laris? Kali ini bukan untuk mempromosi produk terbaru tetapi ingin berkongsi bersama anda di luar sana dengan melancarkan E-BOOK mengenai “RAHSIA KEJAYAAN DAN TEKNIK PERNIAGAAN”. Dengan perkongsian melalui E-Book ini bakal melahirkan lagi ramai jutawan diluar sana.

From Zero To Hero E-Book

E-book ini bakal dikongsikan rahsia dan selok belok untuk anda yang sedang atau bakal berniaga. Kejayaan yang bakal diperolehi melalui teknik-teknik dalam perniagaan ini dilalui sendiri oleh Dato dan sudi berkongsi untuk melihat sama-sama berjaya. Walaupun ada yang mengatakan yang Dato Aliff Syukri tidak berkelulusan tinggi, ini tidak mematahkan semangat untuk membuktikan yang kejayaan boleh dikecapi dari usaha gigih seseorang itu.

“Kejayaan demi kejayaan yang dikecapi adalah hasil daripada sistem strategi dan marketing perniagaan yang kini saya kongsikan kepada  orang ramai yang ingin berjaya melalui E-Book ini,”
-kata Dato Aliff Syukri.
Antara Intipati From Zero To Hero E-Book
Pengalaman yang dialami sendiri oleh Dato Aliff Syukri selama 12 tahun dalam bidang perniagaan dikongsi didalam ini. Ada lebih dari 5 teknik perkara wajib dipelajari untuk anda yang sedang atau bakal berniaga. Dengar-dengar siapa ada teknik bonus bagi siapa yang membeli. Dikatakan From Zero To Hero E-Book ini adalah yang pertama dan terakhir daripada Dato sendiri.
HargaFrom Zero To Hero E-Book
Harga e-book kini adalah RM70 sahaja dan target 15,000 unit dalam masa sebulan . Penjualan E-Book dengan harga ini dibuka hingga 31 Ogos 2019 sahaja. Selepas tarikh itu mungkin harga lagi naik atau tidak dikeluarkan lagi. Jadi jangan lepaskan peluang untuk membeli sementara tengah harga promosi ye!!!.
Cara Pembelian From Zero To Hero E-Book
Senang saja jika ingin membelinya. Klik saja link ini dan isikan maklumat yang diperlukan . Bila payment dah di terima, e-book akan di hantar melalui email . Pastikan email yang dimasukkan itu adalah yang betul.
Link pembelian : From Zero To Hero
So apalagi kengkawan jom beli nak, sama-sama belajar teknik yang dikongsikan dari Dato. Tak salah mencuba bukan sebab rezeki di tangan masing-masing. Banyak di pratikkan, insyallah adalah ganjaran dinantikan.About The Author

1 thought on “From Zero To Hero E-Book Dari Dato’ Aliff Syukri Untung RM35 Setiap Satu*”

  1. Pingback: Cowok Baru Lagu Kontroversi Dato Aliff Syukri Dengan Siapa?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top