The Butterfly’s Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer

The Butterfly’s Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

The Butterfly’s Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer. Yeszaa… KP sangat bertuah dapat turut serta meraikan hari jadi ke 4, The Butterfly’s Project bersama rakan-rakan blogger yang lain di Hello Deer Damansara Uptown. Party hari jadi ini diadakan sebelum bulan puasa lagi cuma KP hanya berkesempatan untuk berkongsi dengan anda sekarang oleh kerana kekangan masa dengan kerja jua persiapan puasa / raya. Banyak sangat kerja yang perlu di siapkan sampai terlupa entri yang ini untuk dikongsikan dengan anda. Puasa dah nak hampir tiba begitu juga raya persiapan anda macam mana ?? Eh dah lari topik nie , jom balik pada topik asal.The Butterfly's Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer

The Butterfly’s Project Turns 4 Birthday Party

Bertemakan floral dan peach kami telah sampai di Hello Deer seawal jam 230 kerana masing masing tidak sabar menyambut hari jadi yang ke 4 untuk team The Butterfly Project. Bukan senang untuk mengumpulkan seramai 30 orang untuk turut serta dalam majlis sebegini. Pelbagai gelagat , ragam dan pastinya gossip menarik di kongsikan bila berjumpa sebelum majlis start kan

Jom tengok candid yang sempat dirakamkan oleh Eros Si from www.fishmeatdie.com.

 

Birthday Gift by The Butterfly’s team

kebiasaannya jika di majlis hari jadi anda yang datang atau hadir perlu membawa hadiah dan menikmati hidangan yang ada disediakan bukan ? Berlainan untuk majlis kali ini di mana kami sebagai tetamu yang diberikan hadiah . Ya ..!!! Hadiah yang diberikan bukanlah calang-calang ye kerana ianya dari pelbagai sponsor yang turut serta menjadi sebahagian dalam majlis ini. Dan yang paling KP tidak sangka yalah hadiah yang di terima dan dibawa balik lebih dari RM 1k harganya. Alhamdulilah, rejeki KP untuk kali ini. Pastinya anda nak tahu apakah hadiah yang KP dapat kan ? jom kite tengok reaksi masing-masing bila dapat THE BEST EVA BIRTHDAY GIFT BY THE BUTTERFLY’S TEAM !!!!

Mesti anda semua dok tanya apakah isi atau birthday gift yang KP dapat semasa di party nie??.. Haa,, nampak tak kat atas meja kami -kami tu semua yang tu lah kami dapat . Hmmmm… Apa dia ? Tak nampak dengan jelas apa produknya !!! OK.. anda semua jangan risau KP ada sediakan entri khas untuk yang ini .. So nak tahu kenalah klik link yang ini tau ( TBA)

Again, KP nak ucapkan terima kasih sesangat pada team The Butterfly’s Project especially mamasan Tammy Lim kerana tanpa beliau dan team beliau pastinya majlis yang happening nie takkan ada dan tak se havoc ni. Dari KP sampai , sewaktu majlis berlangsung , makanan, minuman , photo booth dan hinggalah nak pulang ada pula birthday gift dari mereka.. Insyallah ini membuatkan KP bersemangat lagi untuk menulis semuanya yang lahir dari hati ye ..The Butterfly's Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer

#butterflymsia #wanderlusthings #WLab #orkidcosmetics #1028_my #DollyWinkMalaysia #MamondeMy #neesyaskincare #HadabiseiMy #myclinelle #AdidasBodyCare #photobookapp #PaxMolyMy #GNGStudioBooth #nyxmalaysia #thebodyshopmalaysia

Happy 4th birthday The Butterfly Project

About The Author

1 thought on “The Butterfly’s Project Turns 4 Birthday Party at Hello Deer”

  1. Pingback: Ulangtahun The Butterfly Project Yang Ke-6 Happening Giler

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top