Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Yoodo POWER PASS Dengan Plan Serendah RM 20 Sepanjang PKP ~ Bila ditanya semenjak mulanya PKP atau Perintah Kawalan Pergerakan apakah perkara wajib yang dilakukan dirumah selain WFH (Work From Home). Ramai yang memberi maklum balas iaitu makan dan tidur, Tapi ada sebahagian yang mengatakan ‘online sosial media’ antara yang penting. Ini kerana dengan platform inilah masing-masing dapat mengetahui perkembangan. Sama ada rakan-rakan mahupun yang tersayang sama ada sihat dan OK.
Nampak akan kepentingan sosial media penting untuk menyalurkan maklumat tentang perkembangan terkini. Terkini, kerajaan telah memberi subsidi penggunaan Internet sebanyak 1GB dari 8 pagi hingga 6 petang. Secara jujur kalau tanya pada KP yang memang setiap masa tanpa renggang dengan telefon mungkin tidak mencukupi. Hmmm.. payah jugakan sebab masa PKP nilah boleh layan movie atau drama yang ‘trending juga hot’.

Yoodo

Mungkin ada yang pernah dengar dengan Yoodo? Ataupun seperti KP yang pertama kali mendengarnya? Ia adalah diantara rangkaian mobile seperti yang ada diluar sana. Memberi pilihan pelan Data/SMS/Panggilan mengikut penggunaan anda. Dengan cara ini ia dapat membantu anda yang melalui tempoh sukar ini. Sama ada terus berhubung dengan orang tersayang, mengikuti berita terkini atau menikmati permainan, muzik atau video kegemaran anda dalam talian, Ia juga memberi peluang kepada anda untuk senantiasa berhubung antara satu sama lain .

Renew Anytime

 

Ciri baru yang menjadikan Yoodo satu-satunya telco di Malaysia.  Membolehkan anda merancang di mana sahaja dan pada bila-bila masa tanpa perlu menyelesaikan kitaran bulan penuh.

POWER PASS

Anda yang selalu ‘online’ melalui telefon mungkin pelan ini sesuai untuk anda. Menawarkan 100GB data selama 60 minit dengan hanya kadar serendah RM2. Kalau anda yang kaki ‘online sosial media’ boleh juga membuat pilihan tambahan. Nampak tak pilihan yang ada.
 • Kaki game boleh pilih : PUBG mobile, AOV atay pun  CODM.
 • Layan buat video : Tik Tok
 • Suka ambil gambar makan / OOTD /seangkatan : Instagram /Facebook
 • Kaki Movie : Apa lagi Netflix, iflix, VIU
 • Kaki Music: Spotify dan Youtube
 • Informasi terkini : Twitter, WhatsApp, Facebook

Promo 20 GB

Kembali diatas maklum balas dan permintaan ramai dimana 20GB untuk RM20. Ini adalah pilihan tambahan selain subsidi 1 GB percuma. Setiap pengguna diberikan 1GB setiap hari dari 30 Mac hingga 28 April 2020. Untuk memastikan yang anda dapat senang sahaja. Aktifkan talian Yoodo dan nikmatinya percuma (hanya untuk 1GB tau, bukan 20GB- nak yang ini kena top up) 
Express SIM Delivery

 

Belum ada lagi SIM kad dan berminat? Bagaimana nak dapatkan ? Senang sahaja . Penghantaran SIM kad hanyalah RM5 sahaja dibandingkan dulu RM15. Pesanan dibuat dan penghantaran dalam masa 2 jam didepan pintu. Cut time untuk penhantaran adalah seperti Isnin – Sabtu dari 8am – 4PM. Senang dan mudah

Yoodo dibawa khas oleh CELCOM. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai Yoodo layari

Laman web : www.yoodo.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/yoodoMY/
Instagram : https://www.instagram.com/yoodomy/Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  CommentLuv badge