UNIVERSITI READING MALAYSIA DAN HEKTAR REIT JALIN PERKONGSIAN TRANSFORMATIF, AMAZING!| Kerjasama melibatkan dermasiswa pelajar, tajaan, program latihan & peluang kerjaya.

HEKTAR REIT

Hektar Asset Management Sdn. Bhd., Pengurus Hektar Real Estate Investment Trust (“Hektar REIT”) dengan sukacitanya mengumumkan kerjasama dengan Universiti Reading Malaysia.

Dalam langkah strategik yang menekankan komitmen Hektar REIT terhadap pembangunan komuniti.

MOU UNIVERSITI READING MALAYSIA

Memorandum persefahaman (MOU) telah ditandatangani dengan Universiti Reading Malaysia, yang menyasarkan pelajar dari Sekolah Perniagaan Henley.

UNIVERSITI READING MALAYSIA

KERJASAMA

Menekankan pengiktirafan Hektar REIT terhadap pendidikan sebagai asas untuk membina komuniti yang lebih kukuh.

Perkongsian ini sejajar dengan dedikasi Hektar REIT untuk menyokong usaha pendidikan dan memupuk kumpulan bakat yang lengkap yang penting untuk kemajuan masyarakat dan kesediaan industri.

INSIATIF

Merangkumi pelbagai bentuk sokongan untuk pelajar, seperti dermasiswa, ganjaran tunai untuk individu berpencapaian tinggi, serta peluang untuk latihan dan penempatan.

Melalui usaha ini, Hektar REIT berhasrat untuk memberi impak positif dengan memupuk pertumbuhan generasi profesional dan pemimpin akan datang.

TAWAR PELUANG PRAKTIKAL

Hektar REIT merancang untuk menawarkan peluang praktikal kepada pelajar melalui program latihan, membolehkan mereka memperoleh pengalaman praktikal yang berharga.

Ini adalah selaras dengan matlamat Hektar REIT untuk merapatkan pembelajaran akademik dengan aplikasi dunia sebenar, memastikan pelajar bersedia dengan baik untuk kerjaya masa depan mereka.

PROGRAM PELATIH SISWAZAH

Selain itu, Hektar REIT berharap untuk memperkenalkan Program Pelatih Siswazah pada peringkat seterusnya, memperkayakan lagi pembangunan profesional pelajar.

TERUJA DENGAN KERJASAMA DENGAN UNIVERSITI READING MALAYSIA

“Kerjasama kami menunjukkan komitmen kami terhadap nilai ESG. Dengan mengharmonikan operasi perniagaan dengan kemampanan.

Berhasrat untuk menetapkan duluan untuk amalan korporat yang bertanggungjawab yang memberi manfaat kepada pihak berkepentingan dan masyarakat secara amnya.

Ia sememangnya satu peluang untuk kami menyumbang kepada pertumbuhan dan perkembangan minda muda.

Ini sejajar dengan matlamat kami untuk mencapai kejayaan perniagaan dan memainkan peranan dalam memupuk bakat masa depan dan memberi kembali kepada komuniti.

UNIVERSITI READING MALAYSIA

Melalui pendidikan dan pengalaman pembelajaran praktikal, kami percaya kami boleh memberi impak positif kepada masyarakat.

Bersama-sama, kami berhasrat untuk memupuk generasi profesional yang bertanggungjawab dan menyumbang kepada peningkatan masyarakat.”

– kongsi En. Johari Shukri Jamil, Pengarah Eksekutif & Ketua Pegawai Eksekutif Hektar Asset Management Sdn. Bhd.

ANTARA STRATEGI HEKTAR REIT

Usaha kerjasama ini adalah sebahagian daripada strategi Hektar REIT yang lebih luas untuk menyepadukan operasi perniagaan dengan amalan yang mampan dan bertanggungjawab secara sosial.

Hektar REIT berdiri di barisan hadapan anjakan paradigma, mengiktiraf keperluan untuk menyepadukan prinsip ESG ke dalam teras operasinya.

Kerjasama dengan Universiti Reading Malaysia ini menjadi bukti pendekatan proaktif Hektar REIT untuk mengimbangi objektif perniagaan dengan komitmen tulen terhadap kebajikan masyarakat.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge