TWO L – FESYEN BERSAIZ BESAR UNTUK SEMUA, AMAZING!| Untuk anda yang bersaiz besar atau ‘comel’ pasti menjadi satu isu apabila mencari pakaian. Kadang-kadang boleh ‘give up’ sebab ada yang berminat tapi saiz tiada

TWO L

Bukan baru tetapi jenama fesyen ini sudah berada 23 tahun dan kini melancarkan butik mewahnya yang terletak di The Starhill, Gallery.

Memperkenalkan koleksi pakaian wanita yang komprehensif, mentakrifkan semula landasan dengan saiz antara S hingga empat XL antarabangsa. 

Selain itu juga pertunjukan fesyen yang gah, bertemakan “Love Large Fashion Fest,” di adakan juga pada hari yang sama

SERTAI MUSII

Two L telah menyertai landasan yang dibina bersama jenama saudaranya, Musil

Secara kolektif memulakan misi untuk menawan dunia fesyen di seluruh Malaysia melalui rangkaian luas di 16 lokasi sambil meletakkan sasaran mereka pada pengembangan antarabangsa.

Landasan pameran ini menggabungkan trend dinamik korporat, kasual, keperluan dan terkini, menjanjikan pengalaman gaya yang merangkumi semua.

PENUHI PERMINTAAN WANITA MODEN

“Misi kami adalah untuk memastikan setiap pelanggan sentiasa ke hadapan dengan produk dan perkhidmatan berkualiti, memenuhi permintaan canggih wanita moden.

Kami menawarkan pakaian sedia untuk diperibadikan yang memperkasakan wanita untuk kelihatan dan merasai yang terbaik.”

“Keistimewaan kami terletak pada penggunaan fabrik dan corak yang indah, memenuhi keperluan yang pelbagai, menjadikan jenama kami benar-benar tersendiri.

Two L menawarkan julat saiz terluas di Malaysia, dari S hingga 4XL, dan memegang pensijilan ‘Malaysia Book of Record – Biggest Woman Pants Replica’.”

-Datin Nicsofia Lau, pengasas Two L dan Musli.

TAWAR KESESUAIAN SEMPURNA

Matlamat kami adalah untuk menawarkan kesesuaian sempurna yang memperkasakan wanita, membantu mereka memancarkan keyakinan.

Reka bentuk kami memberi penghormatan kepada semua wanita, untuk setiap musim dan acara. musii lebih daripada fesyen; ia adalah simbol kehidupan yang berkualiti.”

-Ketua Pegawai Eksekutif musii, Mansee Lau, 

SPRING SCENERY KOLEKSI TWO L

Hadir di Pesta Fesyen Besar Cinta ialah, Pencipta Digital MaoMao, dan pelakon tempatan Meeki.

Kedua-dua personaliti membuat kenyataan fesyen yang luar biasa apabila mereka menyarungkan koleksi indah “Spring Scenery” oleh Two L.

INSPIRASI UTAMA

Koleksi “Spring Scenery” ialah gabungan seni dan fesyen yang menakjubkan dan menarik.

Inspirasi utamanya daripada seni lukisan dakwat Oriental tradisional, satu bentuk seni yang berakar umbi dalam permaidani warisan budaya yang kaya. 

Ciptaan hebat ini dengan lancar menggabungkan teknik yang dimuliakan masa seperti fabrik jacquard.

Ianya dilengkapi dengan simpulan Cina yang rumit, sulaman indah, berlian yang berkilauan dan mutiara yang berkilauan.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge