Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

THYMOS Anti HFMD/ Flu Spray Perlindungan Buat Anak-anak| Ibu bapa mana yang tak kelam kabut jika di awal pagi sewaktu menghantar anak ke sekolah sihat sahaja tetapi apabila pulang dan menjelang malam mula tanda- tanda sakit datang. Mulalah badan panas, selsema ,batuk ( itu yang biasa berlaku) .Seperti contoh bagaimana jika anak anda dikatakan menghidap HFMD (Hand Foot Mouth Diease) selepas di bawa ke klinik ,pastinya gelisah dan resah bagaimana ianya boleh berlaku? Adakah ianya berlaku di sekolah atau di nursery? Sefahaman KP jika di taska/nursery anak anda transit ada yang di jangkiti HFMD sebaiknya anak tersebut tidak perlu datang atau pun perlu dikuarantin kerana ianya penyakit berjangkit. Mulalah ibu bapa masing-masing tak senang duduk untuk mencari solusi agar anak cepat sembuh.

THYMOS Anti HFMD/FLU Spray
Ini adalah produk terbaru yang ingin KP kongsikan bersama anda. Produk ini dikatakan sebagai pembasmi kuman yang di cipta untuk memberi perlindungan. Pembasmi kuman ini berkuasa tinggi dan bakal memberi pertahanan (terbukti secara clinical) untuk menghapuskan dalam 99.99% kuman kuman dan virus walaupun yang paling kecil dan berbahaya. Yang membezakan produk ini dengan tang lain ialah THYMOS, The World& Most Advanced Sanitiser dikatakan melindungi sebarang permukaan daripada bakteria mahupun virus yang paling berbahaya seperti MERS-CoV, CoronaViruses, Influenza H1N1, Enterovirus (Coxsakie), Staphylococcus Aureus, E-Coli dan lain-lain lagi . Anda mempunyai anak yang berumur kurang dari 2 tahun tidak perlu risau dan gusar kerana ianya tidak merbahaya, dan lembut pada kulit.

Kelebihan THYMOS Anti HFMD/FLU Spray:
● Bebas dari sebarang alkohol
● Membunuh 99.99% Virus yang paling berbahaya
● Bebas dari bahan kimia dan penyebab Kanser BPA atau VOC
● PH 5.5

Penggunaan THYMOS Anti HFMD/FLU Spray:
Memandangkan pelbagai virus yang ada di dalam udara, solusi perlu dicari untuk mencegah dari awal agar ia tidak merebak lagi teruk. Ini pastinya mengganggu kehidupan seharian apatah lagi antibodi dan sistem didalam badan bukan? Untuk ini, dengan hanya 1 semburan rawatan sahaja ianya dapat memberikan perlindungan kepada anak-anak mahupun ahli keluarga untuk jangka masa panjang.

Kalau anak anda mempunyai barang mainan plastik, semburkan di situ menggilap agar segala bakteria atau tosik dapat dimatikan . Kalau anda dan anak-anak selalu menghabiskan masa di dalam rumah, boleh juga anda sembur di ruang tamu, bilik tidur mahupun bilik air. Ini secara tidak langsung dapat membantu memberikan udara segar dan menghalang sebarang virus yang tidak diingini berada di dalam

● Apabila anda menyembur pada objek jangan lupa untuk menyapu perlahan-lahan dengan menggunakan kain yang bersih. Ini kerana setiap semburan bakal memberi perlindungan selama 10 hari.
● Semburan pada diri pun boleh seperti memakai minyak wangi ye untuk meningkatkan antibodi badan
Ibu-ibu mohon jangan sembur ke dalam rongga hidung atau ke dalam mulut tau kerana produk ini untuk kegunaan luaran saja (external use only).

Saiz dan Harga THYMOS Anti HFMD/FLU Spray

2 perkara utama yang menjadi perkara penting. Saiz ringan dan kecil boleh di bawa kemana-mana seperti didalam handbag terutama sekali bagi yang mempunyai anak-anak kecil produk ini antara produk perlu ada . Harga asal adalah RM 75.00 dan kini dijual dengan harga pengenalan RM 69.90 . Senang sahaja untuk dapatkan produk ini kerana ia ada di cawangan Guardian di seluruh negara. Diantara produk lain yang dikeluarkan oleh THYMOS adalah ANTI SINUS/NASAL Allergies Spray dan ANTI ATHLETE&FOOT Smelly Feet Spray.

Produk THYMOS ini diedarkan di Malaysia oleh Enapak Marketing Sdn Bhd dan boleh didapati di gedung farmasi Guardian seluruh negara. Harga asal adalah RM75.00, kini dijual dengan harga RM69.90. Untuk maklumat lanjut bolehlah semak dan layari website dan laman sosial THYMOS.

Website Thymos :https://www.THYMOSglobal.com/hfmdspray
Facebook Thymos :https://www.facebook.com/THYMOS.uk/
Instagram Thymos :https://www.instagram.com/THYMOS.global/

Malaysian Distributor:
http://www.enapakmarketing.com/
https://www.facebook.com/enapakmalaysia/Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge