Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

BRAND’S® Sari Pati Ayam Bekal Minda & Tubuh Untuk Prestasi Bagus | BRAND’S® boleh membantu anda mencapai prestasi yang terbaik walaupun anda sentiasa sibuk, selalu menghadapi cabaran seharian mahu pun harus bekerja sehingga lewat malam. Hadapi hari-hari anda dengan minda dan tubuh badan yang sihat dengan khasiat BRAND’S® Sari Pati Ayam.
Diminum secara panas atau pun sejuk, hasil kajian klinikal menunjukkan pengambilan BRAND’S® Sari Pati Ayam secara kerap membantu meningkatkan peredaran darah serta pengaliran oksigen ke otak dan tubuh badan. Ini membantu meningkatkan prestasi mental dan fizikal seseorang secara ketara di samping mengurangkan tekanan dan keletihan mental serta fizikal.
 
“Kita semua menjalani kehidupan yang sangat sibuk, namun ramai yang tidak sedar bahawa tubuh mereka semakin hari semakin lemah hasil daripada tekanan, kelesuan dan kekurangan khasiat pemakanan. Dengan meminum sebotol BRAND’S® Sari Pati Ayam setiap hari, ianya boleh membekalkan minda dan tubuh anda dengan kebaikan nutrisi serta mempertingkatkan prestasi pencapaian dalam apa juga yang anda lakukan,”
“Ini adalah kerana peningkatan peredaran darah serta pengaliran oksigen ke otak dan tubuh mengurangkan kelesuan mental dan fizikal, mengurangkan kortisol, iaitu hormon tekanan, supaya keupayaan untuk kekal ke hadapan atau fokus tidak akan terjejas,”
kata Kuang Ming Ming, Pengurus Besar BRAND’S® Suntory Malaysia.
Tebus satu unit peti sejuk juga pemanas mini
Tidak kira sama ada anda memilih untuk meminumnya secara panas atau pun sejuk, anda kini boleh kekal bertenaga untuk mencapai prestasi yang baik setiap masa dengan adanya peti sejuk juga pemanas mini BRAND’S®.
Sesuai ditempatkan di rumah atau pun pejabat, anda boleh menebus satu unit peti sejuk juga pemanas mini ini secara percuma dengan setiap pembelian sepuluh pek BRAND’S® Sari Pati Ayam yang mengandungi 14+1 botol 70g atau 12 botol 70g yang masing-masing dijual dengan harga RM81.00 dan RM65.00.
Hantarkan 10 kod bar daripada pek kempen BRAND’S® “Fuel Your #MindAndBody” berserta butiran peribadi anda mulai dari 1 Mac hingga 31 Mac 2018 untuk menebus peti sejuk juga pemanas tersebut, sementara stok masih ada.
BRAND’S® Sari Pati Ayam adalah satu-satunya pati ayam dalam pasaran yang disokong oleh lebih daripada 40 kertas saintifik antarabangsa dan hasil kajian klinikal membuktikan bahawa pengambilan harian mampu mempertingkatkan daya ingatan sehingga 15% serta meningkatkan daya tumpuan sebanyak 22% sambil menambahkan metabolisme sehingga 16%.
Untuk maklumat lanjut mengenai produk dan butiran penebusan, sila layari
Website Brands: www.brandsworld.com.my
BRAND’S® Smart Living di Facebook https://www.facebook.com/BrandsSmartLiving/Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge