SMARTBIO GOLDEN REMEDY DAN PERSATUAN KARYAWAN, BEST! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bagaikan irama dan lagu dimana ianya serasi berdua.

SMART BIO GOLDEN REMEDY

Merupakan pengedar produk-produk herba telah melancarkan kerjasama kesihatan denganKoperasi Karyawan dan Persatuan Karyawan. Ini membantu artis-artis tempatan terutamanya mereka yang mengalami masalah kesihatan.

Majlis yang turut sama dihadiri oleh artis-artis veteran di bawah KARYAWAN ini bertujuan untuk memberikan sumbangan dalam bentuk produk kesihatan untuk diguna oleh artis-artis tersebut.

HELMI GIMMICK

Artis Helmi Gimmick yang merupakan stokis Grand Master untuk rangkaian produk ini telah memberikan penerangan yang lengkap dalam pembentangan beliau.

Bukan setakat itu juga memberi peluang perniagaan kepada para Entreprenur dan peniaga-peniaga sambilan untuk membangun ekonomi umat Islam di dalam pasaran BMF dan pasaran lain.

PERKONGSIAN DARI CEO SMART BIO GOLDEN REMEDY

Saya bersyukur kepada Allah kerana dapat bersama untuk mengenali produk kesihatan dalam pelbagai bentuk untuk dinikmati seiring dapat menjaga kesihatan yang baik.

Kami kini berganding bahu dengan Sureco Sure Return (M) Berhad ingin meluaskan lagi pemasaran produk herbal kami yang berasaskan Madu, Mengkudu, Cendawan Merah (Lingzhi) dan Spirulina.

Sistem Rangkaian SmartBio Golden Remedy telah kami bangunkan agar kita sama-sama dapat berkongsi reeking serta kebaikan melalui perniagaan ini. Ianya yang sejajar dengan perkembangan teknologi terkini, mudah dan tersusun untuk manafaat bersama.

Sama – sama kita berganding bahu dalam memperkenalkan solusi kesihatan kepada semua orang. Kalau bukan kita, siapa lagi.

-kata Muhammad Shukri AminCEO SMART BIO GROUP Sdn. Bhd.

GOLDEN REMEDY UNTUK SEMUA

Dikatakan penawar emas dimana dihasilkan menggunakan herba tempatan dan luar untuk solusi pelbagai penyakit. Rawatan holistik setiap penyakit tidak boleh lari dari pemakanan yang sihat dan bersifat memulihkan.

Antara Golden Remedy yang ada untuk penyakit seperti kencing manis, masalah jantung, penyakit tiga serangkai dan gout. Jika ingin menurunkan berat badan pun boleh juga.

Baru lepas bersalin mahupun pembedahan, untuk yang menghidap asma dan juga untuk yang ingin menikmati cara hidup yang sihat.

Website |

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge