Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!   | Pada masa KP type nie pastinya ramai yang tahu melalui tajuk sahaja. Jika anda perasaan di social media dari minggu lepas hinggalah ke tarikh hari ini ramai rakan-rakan blogger mededikasikan ucapan, nyanyian dan juga video untuk mengucapkan selamat hari jadi Althea yang pertama. Hmm … pastinya anda tertanya-tanya siapakah Althea ? Apakah Althea ini?. Takpe KP kongsikan bersama anda tentang Althea ya … Nanti bolehlah anda ucapkan selamat hari jadi juga untuk Althea bukan?

Informasi tentang Althea

Althea adalah salah satu website yang ada boleh membeli produk produk kecantikan dari Korea. Baru setahun sahaja memasuki dalam bidang ini tetapi ianya seolah seperti sudah bertahun-tahun lamanya. Pada beauty blogger, Althea bukanlah benda baru tetapi memang sudah terkenal meniti dibibir masing-masing. Setiap produk yang order di Althea website adalah original dari Korea. Kerana itulah penghantaran mengambil sedikit masa. (betul nanti KP kongsikan pengalaman ye)

Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!
KP antara blogger yang bertuah di mana KP dapat membeli barangan atau produk secara percuma di Althea website.KP dan rakan-rakan lain di beri RM150 untuk shopping apa apa sahaja yang berkenaan di hati di website Althea. Mana tak seronoknya sebab KP memang suka bab shopping free dan lagi semuanya boleh beli online siapa yang tak sukakan. So bermula episode mencari dan membeli . Nampak tak order dah masuk .

althea

 

Penghantaran Kotak Althea

Penghantaran mengambil masa 2 minggu untuk di hantar pada alamat yang di pinta. Ianya mengambil masa kerana produk ini di hantar dari Korea ke Malaysia. Sewaktu dapat KP terkejut sebentar kerana balutannya berwarna pink. Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Apabila dibuka , lihatlah kotaknya . Ianya direka khas sempena hari jadi AltheaSelamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Cantikkan kotak dia direka dan KP rasa sayang nak buangSelamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Bila di buka ada beberapa makumat seperti

  • Free Shipping from Korea
  • Althea Authentic Guarantee 100 %
  • Best Price Policy
    Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

 

Memandangkan dalam mood sambutan hari jadi , jadi Althea ada menyediakan barangan untuk KP sambut bersama hari jadi Althea. Selain itu nak tahu barangan apa yang KP order
Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!
Ini dia barangan yang KP order. Dari pelbagai jenis produk adaSelamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Balutan kemas dibuat agar produk terjaga supaya tidak rosak apabila sampai Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Dari hand cream, lip crayon, pore cleaner, mask sheet , eye patch dan juga soothing gel.Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Sampai berebut sekejap dengan si kakak kerana cute sangat packaging produk Althea nieSelamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Sempena hari jadi Althea, ada promosi di yang sedang dijalankan. Pilih 3 best seller untuk mendapatkan 100% rebate tauSelamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Ada juga peraduan Instagram sempena hari jadi Althea

“#AltheaTurns1 Instagram Contest

– Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea!
– Prizes total worth KRW10,000,000 to be won.
– Contest starts from 20th July – 15th August, 2016.
Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Nak dapat kotak dan goodies khas seperti KP tadi jangan lupa masukkan kod seperti tertera di poster tau, hanya untuk 1,500 yang pertama sahaja Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! So sebelum berakhir, “Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!! Semoga sukses dan rawks selalu “Selamat Hari Jadi Althea Yang Pertama !!!

 

#kitepunye #kitepunyedotcom #wwwdotkitepunyedotcom #altheaturns1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge