Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Primavera Kembali Dengan Koleksi Musim Panas 2019 |Primavera kembali dengan koleksi musim panas 2019 dimana membawakan koleksi gaya ringkas tetapi mewah. Gaya minimalis yang ditampilkan juga memberi keselesaan buat pemakai untuk mengayakan kasut ini dengan pakaian yang sedia ada.

Koleksi musim panas 2019 kini sudah berada di pasaran. Warna disatukan untuk memastikan ianya sempurna. Sesuai dipakai dengan pakaian musim panas yang pastinya memberi kelebihan dalam koleksi kali ini. Direka dengan seimbang dan wajib memiliki setiap individu dimana ianya boleh diguna pakai dari pagi ke petang.

Terdapat pelbagai jenis rekaan kasut seperti kitten heels, pumps shoes, mules, wedges dan lain lagi,. Ianya nampak anggun bila sipemakai memakainya.  Perincian yang berwarna emas dan elemen perhiasan pada pemotomgan minimalis adalah intipati moden dan mewah yang cuba digambarkan untuk koleksi kali ini.  Memberikan rasa percaya diri dan kekuatan kepada pemakainya selain menjadikannya lebih gah .

PRIMAVERA adalah jenama kasut fesyen tempatan yang bangga yang mereka bentuk dan menghasilkan kasut untuk kedua-dua wanita dan lelaki berdasarkan trend dan keperluan tempatan. Jenama ini memberi tumpuan kepada menyampaikan sukacita, kualiti dan gaya untuk diselesaikan satu dekad sekarang.

Kami percaya semua orang berhak sentiasa bergaya dan yakin. PRIMAVERA juga menawarkan pelbagai kasut dan aksesori dari barangan malam dan bermusim yang memenuhi usia antara 25-45 tahun.Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge