Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

#HAPPYBEAUTIFULYEAR 2019 Kempen Watsons Sempena Tahun Baru Cina|Watsons Malaysia meraikan kehadiran Tahun Baru Cina dengan kempen terbaru #HappyBeautifulYear. Sebuah video baru untuk kempen ini telah dilancarkan baru-baru ini.
Ia berlatarbelakangkan gaya mewah zaman 40an yang dibintangi oleh JinnyBoy, Amber Chia, Pink Tan, John Tan, Justin, Han Xiiao Aii, dan penampilan cameo oleh Top Influencers Watsons (Fasiha, Eva and Daniel), Rubini Sambanthan, Eldison Lim dan Gary Hau.
Video ini membawa mesej kekeluargaan yang harus diteruskan lebih-lebih lagi di musim perayaan.  Pereka fesyen tersohor, Beatrice Looi telah diberi tanggungjawab untuk menghasilkan busana cheongsam yang diilhamkan oleh Haipai, suatu budaya tradisi avant-garde gandingan Timur dan Barat dari Shanghai di abad ke-20 dan 21.

“Setiap tahun, video muzik Watsons sempena Tahun Baru Cina antara yang dinanti-nantikan oleh semua. Kejayaan #HappyBeautifulYear sebelum ini amat membanggakan jadi kami berbesar hati membawa kembali #HappyBeautifulYear 2019 sebagai sebahagian daripada tradisi Watsons sendiri. Tahun ini kami mengalu-alukan 2019 dengan mesej kedamaian dan kerserasian bersama keluarga”

“Ia mengenau mengenepikan perbezaan kami untuk meraikan Tahun Baru Cina bersama-sama. Watsons bangga mempamerkan video muzik yang dihasilkan dan diarahkan dengan jalan cerita yang paling asli dan lucu. Belum lagi dengan susunan lagu menarik. Kami percaya ia akan menjadi salah satu video kegemaran Malaysia untuk menonton semasa musim perayaan”

-Caryn Loh, Managing Director of Watsons Malaysia.

“Bersempena dengan kempen #HappyBeautifulYear 2019, The Great Sale sedang berlangsung di seluruh kedai Watsons seluruh negara dimana pelbagai diskaun sebanyak 50% diberikan untuik penjagaan kulit, kosmetik, penjagaan diri, penjagaan kesihatan dan banyak lagi. Anda yang ahli Watsons juga berpeluang untuk memenangi mata Watsons bernilai RM 888,888 dengan perbelanjaan seminimum RM 88 di mana mana kedai Watsons mahupun melalui online. Dapatkan juga 8 kali mata ketika anda membayar dengan applikasi Boost

-kata Danny Hoh, Customer Director of Watsons Malaysia,

Sempena kempen #HappyBeautifulYear 2019, Watsons juga menganjurkan jualan, “The Great Sale” di seluruh gedung Watsons di Malaysia yang menawarkan sehingga diskaun 50% untuk produk penjagaan kulit, penjagaan peribadi, kesihatan dan banyak lagi.
Ahli Watsons turut berpeluang untuk memenangi mata Watsons bernilai sehingga RM888,888 apabila mereka berbelanja RM88 di kedai Watsons dan secara online, dan juga mendapatkan 8 kali mata apabila mereka membayar menggunakan aplikasi Boost.
Ganjaran-ganjaran lain yang menarik untuk ahli-ahli Watson adalah:
  • Mendapat sampul angpow dan kupon ganjaran dengan pembelian RM88 dan ke atas.
  • Mendapat beg #HappyBeautifulYear yang berisi goodies dengan pembelian RM138 ke atas.
  • Khas untuk ahli Watsons Elite, pembeli RM188 ke atas akan mendapat mangkuk premium emas 6” edisi terhad.

Pocotee & Friends turut menyertai #HappyBeautifulYear di mana pembeli-pembeli boleh mendapatkan barangan eksklusif Pocotee & Friends edisi terhad dengan diskaun 50% dengan promosi PWP (Purchase-with-Purchase).
Watsons juga menganjurkan peraduan TikTok dengan cabaran tarian TikTok yang menawarkan hadiah bernilai lebih RM20,000 untuk dimenangi.

 Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge