EMPAT PRODUK RUMAH PINTAR AQARA, AMAZING!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sebelum ini dikongsikan tentang pelancaran dan serba sedikit tentang Aqara. DImana Aqara telah melancarkan empat produk terbaru rumah pintar.

Direka untuk meningkatkan kehidupan dengan kemjuan teknologi, penyelesaian inovatif Aqara akan mengubah kediaman Malaysia menjadi lebih canggih dan pintar

EMPAT PRODUK RUMAH PINTAR AQARA

Produk terbaru iaitu Magic Switch S1E, Sensor Pintu dan Tingkap P2, Kunci Pintu Pengecaman Wajah Pintar D200i dan Lighting Pro Smart Home Solution.

MAGIC SWITCH S1E

PANEL KAWALAN SENTUHAN PINTAR UNTUK RUMAH PINTAR

Navigasi, lihat dan susun rumah pintar anda secara intuitif dengan Magic Switch S1E Aqara, panel sentuh pintar pertama Aqara yang direka untuk pasaran global.

Dengan skrin warna 4-inci yang menarik dan reka bentuk yang cantik, Magic Switch S1E didatangkan dengan ciri-ciri inovatif.

Membolehkan anda mengawal pelbagai peranti rumah pintar Aqara seperti lampu, suis, modul geganti, langsir pintar atau warna bidai.

Juga peranti pihak ketiga yang menggunakan penyepaduan butang tanpa wayar HomeKit. Dengan maksimum 9 kekunci berbeza untuk setiap skrin dan 13 tema unik.

SENSOR PINTU DAN TETINGKAP P2 AQARA

KEPERLUAN RUMAH PINTAR PERINGKAT SETERUSNYA

Pertama kali diperkenalkan pada CES 2022, Sensor Pintu dan Tingkap P2 Aqara boleh mengesan jika tingkap atau pintu dibuka atau ditutup.

Dipasang ke dalam ekosistem rumah pintar, ciri ini menjadi platform pertama untuk pengguna mencipta automasi rumah pintar.

Contohnya, jika Sensor Pintu dan Tetingkap P2 mengesan pintu atau tingkap anda terbuka, peranti boleh mematikan termostat anda untuk mengurangkan penggunaan tenaga.

TINGKATKAN KESELAMATAN RUMAH

Sensor Pintu dan Tetingkap P2 juga boleh meningkatkan keselamatan rumah anda, membolehkan anda menyemak dari jauh.

Memastikan tingkap akan ditutup apabila hujan mula turun, atau memaklumkan anda tentang pintu peti ais yang terbuka.

Sebagai salah satu sensor pertama yang menyokong Matter secara asli melalui Thread, Sensor Pintu dan Tetingkap P2 bersambung terus ke Apple Home, Google Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings.

Melalui Thread Border Router. Ia akan menyokong Aqara Home dalam masa terdekat melalui Matter-compatible Aqara Thread Border Router.

Ini akan membina senario rumah pintar pelbagai guna serta boleh berfungsi sepenuhnya pada rangkaian kawasan setempat anda.

KUNCI PINTU PENGECAMAN WAJAH PINTAR D200I

SISTEM PENGESAHAN YANG REVOLUSIONER & SELAMAT

Memberikan cara yang baharu dan selamat untuk anda membuka kunci dan mengesahkan orang yang keluar-masuk dari kediaman anda.

Dengan susunan kamera inframerah binaan dalaman canggih yang berfungsi walaupun dalam waktu malam, D200i membina model 3D wajah anda.

49 MODEL WAJAH

Mampu membina sehingga 49 model wajah — yang terdiri daripada lebih daripada 31,000 titik pengesanan muka.

8 MOD LAIN

Selain membenarkan anda membuka kunci pintu dengan muka anda, terdapat 8 mod lain yang disediakan.

Pemilik boleh menggunakan kata laluan untuk sekali pakai, kunci mekanikal, Bluetooth, buka kunci jarak jauh, NFC, Apple Homekit/Siri, kunci rumah, atau log masuk kata laluan.

LIGHTING PRO

LAMPU PINTAR UNTUK RUMAH PINTAR

Rangkaian produk dan penyelesaian pencahayaan Aqara. Mengembangkan rangkaian produk pencahayaan pintar yang komprehensif.

Dari lampu pintar kelas profesional hingga lampu sorot, lampu siling, jalur LED dan lampu trek, untuk mencipta pengalaman pencahayaan yang pintar untuk kediaman anda.

KERJASAMA DENGAN HELLO SMART SDN BHD

Pembekal tersohor produk rumah pintar mengumumkan pelancaran rasminya di Malaysia dengan kerjasama Hello Smart Sdn Bhd, pengedar sah dan rakan kongsi perkhidmatan Aqara di Malaysia.

Website Aqara|
Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge