ASTRO EXPERIENCE STORE

ASTRO EXPERIENCE STORE PERDANA DI BUKA, BEST!

ASTRO EXPERIENCE STORE PERDANA DI BUKA, BEST!| Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Bagi anda yang ingin menerokai pelbagai produk dan perkhidmatan Astro ini untuk anda.

ASTRO EXPERIENCE STORE

Astro meraikan pembukaan perdana Astro Experience Store yang merupakan antara Experience Store yang terbesar di IOI City Mall, Putrajaya. Lokasinya adalah di L3-235, Tingkat 3, East Zone New Wing.

ASTRO EXPERIENCE STORE

PERTAMA BUKA DI PULAU PINANG

“Kami amat gembira dengan pembukaan yang kedua ini di Kuala Lumpur. Outlet yang pertama dibuka di Pulau Pinang dan berjaya menarik minat di kalangan ramai pelanggan.

Berhasrat untuk menguatkan lagi pengalaman Astro di kalangan para pelanggan kami. Pelbagai tawaran terkini dan terbaik buat para pelanggan.

ASTRO EXPERIENCE STORE

Para pelanggan boleh menguji kesemua ciri Ultra Box termasuk keupayaan 4K UHD, menanyakan nilai hebat pek-pek TV kami.

Boleh juga mengetahui dengan lebih lanjut lagi tentang aplikasi Astro fibre atau cara-cara untuk berhibur dengan aplikasi Astro Go secara ‘on the go’.

-kata Euan Smith, bakal Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Astro.

TAWARAN HEBAT

Jika anda naik taraf untuk beberapa perkhidmatan Astro anda dapat membeli TV 4K dengan hanya RM1. Untuk yang mendaftar pakej internet pula, anda dapat membeli komputer riba Lenovo hanya pada RM1.

ASTRO EXPERIENCE STORE

KEMPEN YANG GIAT DIJALANKAN

Kempen-kempen yang ditawarkan adalah :

-WiFi Kencang + Pek Movies* – menawarkan pelanggan penjimatan RM 29 apabila mereka melanggan WiFi Kencang 50Mbps dengan Pek Movies.

-Tawaran eksklusif* untuk para pelanggan menikmati diskaun sehingga 6 bulan untuk pebelian pek terpilih di Astro Experience Store

KANDUNGAN TERKINI

Pengalaman kandungan yang mengasyikkan menerusi tawaran-tawaran program yang menyeluruh dan terkini. Melalui Ultra Box serta Astro Go – boleh strim siri drama terkini dimana-mana.

Antaranya Projek High Council, siri animasi Transformers; Earth Spark dan acara siaran langsung seperti Liga Perdana Inggeris tanpa gangguan cuaca.

ASTRO EXPERIENCE STORE
ASTRO EXPERIENCE STORE

Siaran rancangan yang berulang boleh diakses sepert adaptasi permainan video The Last of Us di HBO Go. Ataupun drama polis tempatan Special Force Anarchy di Disney Hotstar+.

Ada juga thriller sains fiksyen June E menerusi Netflix, Australia Open Tennis di beIN SPORTS CONNECT. Layari untuk informasi lebih lanjut

Website|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge