AMAZFIT BIP 5 TAMPIL LEBIH BESAR DAN PINTAR, AMAZING! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Melangkaui jangkaan yang tampil dengan ciri kesihatan sebagai tanda aras baharu.

AMAZFIT BIP 5

Zepp Health Corporation (Zepp), pakar terkemuka dalam teknologi boleh pakai pintar dan teknologi kesihatan, mengumumkan kemunculan sulung inovasi global terbarunya, Amazfit Bip 5.

Menampilkan skrin yang paling besar di kalangan model-model yang ditawarkan ketika ini di pasaran global. Antara jam pintar siri serba boleh yang menggabungkan Zepp OS.

JAM TANGAN PINTAR?

Kaya dengan pelbagai ciri ini telah menetapkan satu penanda aras baharu dalam pengalaman pengguna, jauh melebihi jangkaan untuk peranti peringkat permulaan.

PERKONGSIAN DARI PENGGUNA

MS. MICHELLE YOONG

Oneworld Hanxin College – Pelajar Kolej Oneworld Hanxin.

Memuji ciri kemampuan dan penyesuaian Amazfit Bip 5.

Putih krim sungguh menakjubkan. Bagi pelajar yang mementingkan bajet seperti saya, ia menawarkan nilai yang sangat baik.

SKRIN BESAR

Skrin besar memaparkan semua maklumat kritikal dengan sempurna, daripada data peribadi saya kepada mesej langsung dan banyak lagi.

70 MUKA JAM

Lebih-lebih lagi, dengan lebih 70 muka jam yang bergaya. Menawarkan pilihan penyesuaian yang mengagumkan, malah membenarkan saya memuat naik foto peribadi ke jam tangan. Ia hebat!”

MS. CASSANDRA

The Interview Group

Seorang eksekutif di The Interview Media Group, memuji praktikaliti jam tangan pintar ini.

MIKROFON VIA BLUETOOTH

“Mikrofon dan pembesar suara terbina dalam membolehkan panggilan telefon Bluetooth terus dari jam tangan, menyelaraskan kehidupan saya dengan ketara.

PANTAU KESIHATAN

Ia juga memantau kesihatan saya, memberi peringatan dan menjejaki kitaran haid, yang tidak ternilai semasa minggu kerja saya yang pantas.”

SKRIN SENTUH RESOLUSI TINGGI

Amazfit Bip 5 memaparkan skrin sentuh resolusi tinggi ultra-besar 1.91” dan Zepp OS 2.0 yang canggih, menyokong 70+ apl, termasuk 30+ permainan mini.

AMAZON ALEXA

Ciri pintar lain seperti Amazon Alexa, kemas kini waktu pagi dan skrin kaca sedikit melengkung, untuk paparan yang lebih semula jadi, meningkatkan pengalaman pengguna.

POTRAIT WATCH FACE

Ia juga menyokong pilihan Portrait Watch Face, membolehkan pengguna bertukar kepada sehingga tiga gambar yang dimuat naik.

BIO TRACKER™ PPG

Sebagai jam tangan pintar paling canggih dalam siri Bip, memanfaatkan Zepp OS 2.0 dan penderia BioTracker™ PPG.

Memfokuskan kesihatan, membolehkan pemantauan ketepuan oksigen darah 24 jam, bersama-sama dengan kadar denyutan jantung dan tahap tekanan.

Pengguna boleh menetapkan makluman untuk ketiga-tiga bacaan ini dan dimaklumkan jika bacaan tidak normal dikesan.

120 MOD SENAMAN

Menampilkan ciri berkaitan kecergasan, menampilkan lebih 120 mod senaman. Pengguna boleh mengesan tujuh sukan secara automatik.

Mengakses bacaan data sukan masa nyata melalui pembesar suara terbina dalam untuk pengalaman senaman yang lebih bijak.

ALGORITMA PEAKBEATS™

Walaupun selepas bersenam, Amazfit Bip 5 terus menarik perhatian. Penggabungan algoritma PeakBeats™ Amazfit menawarkan analisis terperinci data senaman seperti VO₂ Max.

Boleh berkongsi maklumat ini dengan aplikasi kecergasan seperti adidas Running dan Strava, melalui Apl Zepp.

HARGA AMAZFIT BIP 5

Dari 5-8 Ogos, boleh dapatkan secara eksklusif di Shopee pada harga pelancaran istimewa RM319 untuk 200 Bip 5 pertama . Berbanding harga ditetapkan pada RM329 selepas pelancara itu.

Website Shopee | Website Lazada

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge