ASL Cosmetics Terbaru Dari AS Legacy Patut DiMiliki

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

ASL Cosmetics Terbaru Dari AS Legacy Patut DiMiliki|Jenama AS Legacy yang diasaskan oleh pasangan jutawan kosmetik no 1 di Malaysia semakin mengorak langkah maju ke hadapan. Siapa yang tidak kenal dengan Dato’ Aliff Syukri Kamarzaman dan isterinya Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid ! Kali ini AS Legacy tampil dengan pelbagai variasi produk untuk kekal menjadi perniagaan online pertama di Malaysia.

ASL Comestics adalah taruhan atau produk terkini yang baru berada di pasaran sebulan yang lepas.. Untuk ASL Cosmetics dua artis dipilih untuk menjadi duta iaitu Erra Fazira dan juga Wany Hasrita. Bukan hanya 5 atau 10 produk tetapi merangkumi 15 jenis produk kosmetik yang direka dan diformulasikan sendiri oleh pasangan suami isteri ini.

Koleksi ASL Cosmetics boleh didapati melalui agent-agent dan pastinya harga yang dijual adalah harga mampu milik. Harga mampu milik tapi kualiti yang diberi setaraf produk antarabangsa ye ! Bersandarkan pada moto ‘Beauty Without Borders’ ASL Cosmetics yakin yang produk ini bakal menjadi antara salah satu kosmetik yang terkenal dan diminati di luar sana tidak lama lagi.

Siapa yang menggunakan ASL Comestics lepas nie pastinya bertambah cantik dan cun melecun seperti duta mereka.

Selain itu, kejayaan ASL Legacy telah membuka ruang kepada jenama lain untuk turut sama maju sebagai satu-satunya platform perniagaan yang bergerak pantas. Bergerak pantas dalam melahirkan jutawan di Malaysia. Jenama Wak Doyok dan Cloverush yang telah pun bertapak lebih daripada 10 tahun menjalankan joint venture dengan memasarkan produk mereka di bawah bumbung AS Legacy,

Ada juga koleksi terbaru seperti rangkaian produk kesihatan , kosmetik, fesyen muslimah seperti tudung dan pakaian, dan yang paling best sekali home appliances seperti kuali mahupun periuk.

Bermotokan ‘Kerjaya Tanpa Batasan’ dapat membuka lebih banak peluang pada mereka yang ingin berjaya , mencari pendapatan tidak kira masa untuk menunaikan impian dan berkongsi kejayaan jua rezeki bersama. Sama-samalah menyokong produk tempatan dan produk terbaru dari AS Legacy. Untuk maklumat lanjut layari

Website : https://aslegacy.officialstore.my/

FB: https://www.facebook.com/aslegacymalaysiahq/


About The Author

1 thought on “ASL Cosmetics Terbaru Dari AS Legacy Patut DiMiliki”

  1. Pingback: Penjenamaan D'Herbs Dan Memperkenalkan Duta Jus Perawan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Scroll to Top