Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Teknologi USANA InCelligence® Memperkenalkan Sains Nutrisi Sihat | Teknologi USANA® InCelligence® menawarkan peringkat canggih nutrisi sains setelah saintis USANA menemui cara bagaimana nutrien berkomunikasi dengan sel untuk memulakan proses perindungan semulajadi dan pembaharuan. Kini mereka mula menilai semula formula dan mengemaskini produk USANA Selepas bertahun-tahun memperbetulkan formula, suplemen CellSentials® adalah evolusi seterusnya dalam produk pemakanan selular USANA yang luar biasa.

“Kami melancarkan suplemen USANA CellSentials® yang terdiri daripada Core Minerals Plus dan Vita-AO yang direka untuk diambil bersama. Sistem nutrisi tindakan tiga hala unik memperlihara, melindungi dan memperbaharui untuk menyokong fungsi sel yang sihat serta menggalakkan kesihatan tinggi, “

“Teknologi sama ini juga telah disediakan di dalam rangkaian penjagaan kulit USANA Celavive® dan kesemua 3 produk yang kini boleh didapati di Malaysia, mewakili teknologi nutrisi sains terkini serta menguatkan matlamat kami untuk mengekalkan kesihatan di peringkat selular,”

kata Encik Ng Keng Hean, Naib Presiden Eksekutif USANA Asia Selatan.

Suplemen CellSentials®

Suplemen CellSentials® revolusioner adalah gabungan dua produk asas: Core Minerals Plus dan Vita-AO yang dibuat dengan teknologi InCelligence® yang menunggu paten baru. Suplemen CellSentials® lebih daripada multivitamin; mereka adalah sistem pemakanan selular maju dengan Sains InCelligence®, teknologi pengisyaratan sel USANA yang maju.

Suplemen Core Minerals Plus dan Vita-AO CellSentials® menyediakan Sokongan Beraksi Tiga Haluan: (1) mikronutrien menyuburkan, (2) proses melindungi dengan menyokong pengeluaran antioksidan semulajadi badan dan (3) mitophagy bertindak balas dengan penampilan pembersihan selular semulajadi yang menghilangkan mitokondria yang rosak dari sel.

Dr. Rob Sinnott, Ketua Pegawai Saintifik USANA berkata:

“Badan anda mempunyai sistem kimia dan elektrik (sistem saraf) dan secara ringkasnya, pengisyaratan sel ialah cara sel berkomunikasi antara satu sama lain melalui pengutusan kimia di dalam badan anda. Teknologi InCelligence menyokong komunikasi selular yang normal dengan mempromosikan isyarat yang sihat dalam tubuh kita dan secara aktif mengaktifkan reaksi sihat dengan menggunakan kombinasi nutrien tertentu.

“Jika kita semua hidup dalam keadaan yang ideal, makanan akan memberikan kebanyakan nutrisi dan semua sebatian pengisyaratan sel positif yang kita perlukan. Tetapi selalunya terdapat jurang yang cukup besar antara keadaan yang ideal dan apa yang menjadi diet moden kita. Jadi matlamat kami adalah untuk mengisi jurang dengan suplemen, memastikan anda mendapat jumlah yang tepat untuk vitamin, mineral dan antioksidan, sebagai contoh.

“Terdapat beratus-ratus perkara yang boleh kita lakukan dengan pengisyaratan sel dan kami baru sahaja bermula menjelajah dan mencari. Saya sangat teruja dengan potensi yang ada, “



Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge