Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Siapa Ikon Me’nate Steak Hub Untuk Ramadan 2019?|Me’nate Steak hub sememangnya sudah terkenal sebagai sebuah restoran yang berkonsepkan makanan barat yang terbaik di kalangan masyarakat Malaysia. Sempena Ramadan kali ini, Me’nate steak hub juga tidak ketinggalan turut serta dalam memeriahkannya dengan promosi ramadan. Kali ini Me’nate masih mengekalkan bufet ramadan untuk berbuka puasa yang menawarkan dan menyajikan sehingga 40 menu hidangan dari pelbagai pilihan makanan.

Ikon Me’nate Steak Hub kali ini adalah Shuk Raja lawak dan penyanyi serta pengacara Elly Mazlein atau popular dengan gelaran ‘Kak Lina Pompom’. Ini bagi membantu sebagai mempromosikan Pakej Ramadan Buffet dan Family Platter. Selebriti tersebut adalah Shukri Sahar atau dikenali sebagai  Pemilihan mereka adalah disebabkan keserasian mereka apabila bekerja bersama.

Pakej Buffet Ramadan di Me’nate Steak Hub

Memperkenalkan pakej makanan barat premium iaitu hidangan Family Platter. Me’nate memperkenalkan 2 jenis pakej iaitu Set A Premium Family Package dan Set B

SET A PREMIUM FAMILY PACKAGE dan SET B SUPER PREMIUM FAMILY PACKAGE dimana 1 set bolah dimakan 5-6 orang dengan tawaran harga yang sangat berpatutan dan setiap pakej tersebut boleh dinikmati seisi keluarga. Terdapat sehingga 11 menu bagi setiap hidangan dalam FAMILY PLATTER ini dan pelanggan diberikan akses PERCUMA ke hidangan bufet pemanis mulut@dessert.

Hidangan FAMILY PLATTER ini pastinya mengekalkan kualiti penggunaan daging dan bahan-bahan yang digunakan untuk pelanggan merasai keistimewaan yang di tawarkan oleh Me’nate pada kali ini. Kepada yang berkeluarga inilah masanya untuk menikmati serta merasai pengalaman berbuka puasa dengan hidangan enak yang disediakan untuk keluarga anda.

Mengekalkan konsep tradisi, Me’nate menawarkan menu steak dan barat sebagai pilihan utama sajian dengan istimewa Kambing Golek menjadi taruhan untuk memuaskan para pelanggan.

Selain menu masakan barat, bagi memenuhi citarasa Ramadan, Me’nate Steak Hub juga menawarkan menu makanan tempatan lain seperti Nasi Briyani, Nasi Tomato

Setiap menu ini disediakan oleh Chef-Chef yang berpengalaman dan pastinya pilihan yang tepat dimana mengikut kepelbagaian citarasa.

ayam panggang dan rib

pasta dan spaghetti

ayam goren

Home made pizza

 

Mee Kari, Laksa, Mee Goreng/Kueh Teow Digoreng Panas dan sebagainya

selain itu ada juga hidangan pencuci mulut kuih-muih tempatan. Buah-buahan yang wajib ada

Mushroom sup yang selalu menjadi rebutan dimakan dengan roti garlic panas-panas ye

Me’nate juga menjemput para syarikat atau badan-badan Korporat, syarikat persendirian dan individu yang ingin bekerjasama dengan pihak Me’nate untuk menganjurkan sebarang bentuk majlis tanggungjawab sosial korporat di Me’nate contoh seperti mailis berbuka puasa dengan anak yatim dan sebagainya sepanjang ramadan ini. Diskaun korporat akan diberikan kepada syarikat yang berminat.

Harga bagi Pakej Buffet Ramadan di  Me’nate Steak Hub adalah: 
Dewasa :  RM 79.90
Kanak-kanak : RM 39.90
Kanak-kanak Usia 5 Tahun Ke Bawah: PERCUMA
Nota: **Selepas jam 8.30 malam Restoran akan meneruskan operasi ala carte seperti biasa.
Untuk membuat sebarang reservation : 019 4771 047

Facebook : https://www.facebook.com/menateshahalam/

Restoran Me’nate Steak Hub mempunyai 5 (lima) cawangan yang terletak di Setapak, Bangi, Ampang, Shah Alam serta di selatan negeri iaitu Johor Bahru. Kesemua cawangan ini menghidangkan pakej menu dan konsep yang sama untuk pelanggan berbuka puasa. Restoran Me‘nate Steak Hub juga menyediakan surau yang se|esa untuk para pelanggan menunaikan ibadah solat dengan selesa.Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge