KYOOR-SUPPLEMENT TAMBAHAN SESUAI KALA COVID 19, AMAZING! | Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Sejak dah mula berkerja ni, pasti banyak perkara dititik-beratkan. Mana taknya dengan keadaan semasa [Covid 19] belum tambah lagi dengan kerja yang bertambah.

Mulalah badan cepat letih, senang terkena penyakit seperti selesema mahupun batuk. Belum lagi masalah sendiri seperti ‘anxiety’ ataupun ‘depression’.

KYOOR

Ini antara produk supplement tambahan yang direkomen pada KP. Gabungan makanan superfood yang kaya dengan Vitamin , Mineral dan Asid Amino yang diperlukan oleh tubuh badan

FORMULASI KYOOR

Diformulasi dengan campuran buah – buahan tropika yang sangat tinggi fito-nutrientnya. Telah diuji secara klinikal dan terbukti dari testimoni yang dikongsikan .

Bukan setakat membantu dalam kesihatan badan tetapi juga secara intelektual dan emosi.

Superfood dengan gabungan pelbagai buah-buahan tropika dan bersama Herba Ashwagandha yang mempunyai banyak, Amino asid, Folate B9, Vitamin B12 dan Zat besi. 

Kyoor

HERBA ASHWAGANDA

Yang menarik ada Herba Ashwaganda. Buat anda yang tidak pernah dengar jangan risau. Ianya disebut juga sebagai ginseng India.

Bukan baru ginseng India ini digunakan dalam makanan mahupun perubatan. Rupanya dalam rawatan ayurveda sejak 300 tahun dahulu. Terutama dalam merawat masalah mental.

Ada juga mengatakan yang ianya merupakan adaptogen sebagai pengimbang hormon serta sangat penting sebagai tonik saraf.

DATIN IMA ZARA

Datin Ima Zara & YH Dato’ Hj Ahmad Zulfaizal bin Haji Jamaludin adalah pengasas produk Kyoor. Berkongsi informasi sewaktu seisi santai dimana penyelidikan telah dilakukan lebih dari 2 tahun.

Ini untuk memastikan formulasi terbaik dihasilkan dengan menggabungkan bahan botani. Antaranya tumbuhan dan juga buah-buahan. Jangan terkejut buah mangga antara produk yang ada.

CARA PENGAMBILAN

Disyorkan untuk satu sachet sehari sebelum sarapan pagi. Jika anda mempunyai masalah kesihatan boleh diambil dua kali sehari iaitu pagi dan petang. Sesuai untuk semua usia kecuali ibu menyusu [breastfeed]

Kanak-kanak pastikan umur 5 tahun ke atas dan hanya separuh sachet sahaja, Untuk ibu mengandung digalakkan pada 4 bulan pertama sahaja

Ini adalah gambaran sel darah KP sebelum makan Kyoor

kyoor

HASIL SELEPAS 30 MINIT

Pasti tidak percaya dimana dengan pengambilan saru sachet setiap hari dapat memberi impak. Ya betul, selepas 30 minit pengambilan dah boleh nampak perubahannya. Nota kaki: Wajib kena minum banyak air setiap kali pengambilan Kyoor.

ANTARA KELEBIHAN KYOOR

1.Mengimbangi kesihatan mental & emosi
2.Membantu menguruskan tekanan dan masalah kegelisahan
3.Membantu menghidupkan / mengaktifkan minda dan tubuh badan
4..Membantu menguatkan sistem imunisasi badan yang lemah.
5.Memberi tenaga tambahan


6.Meningkatkan kekuatan dan menyokong otot yang sihat
7.Membantu potensi seksual lelaki dan wanita bertambah baik.
8.Membantu menstabilkan darah .
9.Membantu merawat masalah dalaman wanita dan lelaki.
10. Merawat pelbagai penyakit akute dan kronik seperti Kencing Manis, Darah Tinggi, Anemia, Insomnia, Kanser, Gout / Arthritis sendi, Athma / Lelah / Semput

DAPATKAN KYOOR SEKARANG

Jangan risau tentang Halal ke tidak kerana ia memang telah mendapat pensijilan halal dari Jakim . Sama juga dengan  pengiktirafan oleh KKM. Untuk info lanjut layari

Website Zarraz | Website Kyoor | Facebook Zarraz | Instagram Kyoor|

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    CommentLuv badge